Жінка, яка поверталася додому зі штаб-квартири лотереї, де вона отримала приз у розмірі 25 тисяч доларів, зайшла до магазину, купила другий квиток із тими самими номерами – і виграла ще 50 тисяч доларів.

59-річна Вікторія Седлер із Ноттінгема, штат Меріленд, США, використала дату народження свого онука як номер у лотереї і не могла повірити своїй удачі, коли ті ж числа принесли їй другий непередбачений виграш.

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

59-річна жінка попрямувала до Royal Farms у Балтіморі і зробила пряму ставку в 1 долар на тираж 10 серпня, і незабаром її щелепа відвисла до статі від того, що сталося.

"Коли я зрозуміла, що виграла, моя щелепа лежала на підлозі! Я була така щаслива, що не могла в це повірити" , - сказала Седлер представникам лотереї.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Вона планує використати гроші, щоб відвезти свою сім'ю до Світу Волта Діснея та допомогти іншим.

Ще один щасливий виграш стався після того, як менеджер продуктового магазину мало не викинув свій виграшний квиток на 1 мільйон доларів - лише за кілька хвилин до того, як продавець лотереї сказав йому, що він є мільйонером. Джонатан С. з Теннессі, США, купив миттєвий квиток Millionaire Jumbo Bucks на Midfield Market, коли збирався викинути свій квиток, вважаючи, що він не став переможцем.

Royal Farms у Балтиморі, фото: Google Maps
Royal Farms у Балтиморі, фото: Google Maps

Однак він вирішив перевірити ще раз квиток і відвідав лотерейний магазин, і його поставили в глухий кут, коли повідомили дивовижну новину. Джонатан був не єдиним переможцем: водій вантажівки отримав 1 мільйон доларів за скретч-картою Cashword в Массачусетсі - всього через кілька днів після того, як повідомив своєму босу, ​​що збирається піти на пенсію.

Лотерея, фото: скріншот з відео
Лотерея, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що дівчина побачила, що виграла "джекпот" і вже встигла "витратити" 54 мільйони, як розкрилася правда: "Скажіть мені, чому".

Раніше ми повідомляли, що чоловікові на День Народження подарували лотерейний квиток і він виграв величезну суму: так важко повірити.