Заміжню матір звинуватили у сексуальному насильстві над 15-річними хлопчиками-близнюками після того, як одного з братів знайшли напівголим у її спальні.

Кажуть, 37-річна Ешлі Воттс сказала одному з хлопчиків, що розлучиться і вийде за нього заміж, коли йому виповниться 17 років. Тепер їй загрожує до 30 років тюремного ув'язнення, якщо вона буде визнана винною у ймовірній брудній діяльності.

Ешлі Уоттс, фото із соцмереж
Ешлі Воттс, фото із соцмереж

Нещодавно Уоттс було пред'явлено звинувачення в непристойній поведінці після того, як поліція спіймала її оголеною з близнюків, які зникли безвісти. Мама двох дітей із Чесапіка, штат Вірджинія, сказала поліцейським, які розшукують підлітка, почекати зовні, поки вона одягне бюстгальтер і випустить собак, коли вони прибули до неї додому в липні.

"Через кілька хвилин поліцейські повідомили, що Воттс повернулася до дверей з двома своїми собаками, які все ще перебували в будинку, що дозволило їм увійти", - згідно з протоколами суду, отриманими штатом Law & Crime.

"Коли офіцери підняли ковдру в спальні нагорі, вони змогли побачити підлітка чоловічої статі одягненого тільки в боксери. Коли офіцери запитали, чи був він хлопчиком, що втік, він відповів, що так, і пред'явив учнівський".

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Ешлі Уоттс, фото із соцмереж
Ешлі Воттс, фото із соцмереж

У той час Уоттс було пред'явлено звинувачення у співучасті у правопорушенні неповнолітнього, але з того часу її ймовірні злочини були оновлені і тепер включають три пункти звинувачення у непристойній поведінці стосовно неповнолітнього у зв'язку з відносинами, в яких вона звинувачується з підлітками.

Згідно з судовими документами, близнюки жили через дорогу і товаришували із сином Воттс, який був приблизно того ж віку. Уоттс нібито почала полювати на братів за рік до того, як її спіймали. Поліція розпочала розслідування щодо неї після того, як анонімне повідомлення повідомило про передбачувані сексуальні стосунки з хлопчиками у лютому.

У тому ж місяці чоловік Уоттс прийшов додому близько 2 години ночі і виявив свою дружину топлес на дивані поряд з одним з хлопчиків-підлітків, який "прикидався сплячим", як він пізніше зізнався слідчим.

Ешлі Уоттс із сім'єю, фото із соцмереж
Ешлі Воттс із сім'єю, фото із соцмереж

Відповідаючи на запитання батьків, хлопчик, як повідомляється, сказав, що пішов до будинку Ешлі, щоб покурити марихуану і заснув на дивані. Сім'ї були дуже близькими друзями і проводили політику відчинених дверей між своїми будинками, розташованими навпроти один одного. Батьки хлопчиків розповіли поліцейським, що брати часто бували в будинку Уоттсов, як вони припускали, щоб провести час із їхнім сином.

Проте за зачиненими дверима Уоттс нібито сексуально та емоційно маніпулювала підлітками, при цьому один із хлопчиків повідомив про насильство іншому сусідові.

"Сусід сказала, що хлопець зізнався йому, що займається сексом зі пані Воттс з червня 2022 року" , - написала поліція в письмових свідченнях. - Він казав йому також, що він і пані Уоттс закохані, і коли йому виповниться сімнадцять років, вона збиралася розлучитися зі своїм чоловіком, і вони збиралися одружитися» .

Ешлі Уоттс з чоловіком, фото із соцмереж
Ешлі Воттс з чоловіком, фото із соцмереж

Влада заявила, що після того, як передбачувані 13-місячні відносини були розкриті, підліток втік з дому і був знайдений у спальні Уоттс через три тижні, 26 липня, повідомляє WAVY.

Його брат-близнюк зізнався слідчим, що Воттс запрошувала його покурити траву і дарувала йому її спідню білизну. Він також стверджував, що вона торкалася його недоречно, незважаючи на його прохання зупинитися.

Нагадаємо, що дівчина побачила, що виграла "джекпот" і вже встигла "витратити" 54 мільйони, як розкрилася правда: "Скажіть мені, чому".

Раніше ми повідомляли, що чоловікові на День Народження подарували лотерейний квиток і він виграв величезну суму: так важко повірити.