ПриватБанк призупинить роботу мобільного банкінгу й інших сервісів та закликає клієнтів відкласти важливі платежі. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

У ніч на 3 вересня ПриватБанк проводитиме комплекс регламентних робіт. У зв'язку з цим у період з 00:00 до 05:00 не працюватиме "Приват24" та можливі затримки у роботі інших сервісів.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

"3 00:00 до 05:00 ранку триватиме технологічна пауза у роботі Приват24 та Приват24 для бізнесу. Можливі також тимчасові затримки у роботі інших банківських сервісів", - повідомляють у банку.

У ПриватБанку просять клієнтів поставитися з розумінням до припинення роботи сервісів та відкласти важливі платежі або зробити їх заздалегідь. У банку пояснюють, що технічні роботи проводяться для покращення безпеки та якості платежів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Нагадуємо, якщо у цей час у вас заплановані важливі платежі, радимо зробити це заздалегідь або відкласти на кілька годин. Регламентні роботи необхідні покращення якості та безпеки платежів", - пояснили клієнтам.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк запустив послугу, на яку чекали всі українці: вже доступна в "Приват24".

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".