Тетяна Ремлі була дуже незадоволена, коли усвідомила, що однієї допомоги у розмірі 10 тисяч фунтів їй не вистачає для життя, тому вона вирішила вбити свого чоловіка-мільйонера.

Жінка найняла кілера, щоб той обірвав життя її заможного чоловіка Марка, пише видання dailystar. На такий крок вона пішла після того, як суд скоротив її щомісячну допомогу з 40 000 фунтів стерлінгів до всього лише 9 500 фунтів стерлінгів. Цієї суми не вистачило, щоб забезпечити всі її забаганки, адже гламурна 42-річна наїздиця звикла жити гарно.

Тетяна Ремлі, фото Facebook
Тетяна Ремлі, фото Facebook

Злість Ремлі не знала кордонів, тому вона запропонувала їхньому спільному другу кругленьку суму в 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (2 мільйони доларів США), щоб він вбив чоловіка. Проте друг не зрадив і попередив Марка, що затіяла його дружина.

Подружжя з Флориди не раз хотіло розлучитися, а звіти поліції вказують на те, що в їхній сім'ї було жорстоке поводження з обох сторін. Втім, Тетяна навіть спалила їх дім на ранчо всього через кілька днів після того, як найняла кілера, за словами чоловіка.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Адвокат жінки зізналася, що Тетяна має фінансові проблеми, а скорочення щомісячної допомоги позбавило її можливості жити, бо раніше вона мала по 50 тисяч доларів на місяць.

Тетяна Ремлі, фото Facebook
Тетяна Ремлі, фото Facebook

Марк розповів про невдалу спробу дружини і тепер її звинувачують у підбурюванні до вбивства, що карається 9 роками позбавлення волі.

Нагадаємо, 59-річна Вікторія виграла в лотерею і поки забирала гроші, перемогла знову: цифри були ті самі

Раніше ми писали про те, що наречена не може знайти ідеальне плаття для весілля з привидом і хвалиться інтимом з ним: "Це була бурхлива ніч"

Як повідомляв Знай.ua, жінка зробила селфі на пляжі, але катастрофа була дуже близько: що з нею сталося