Жінка, котра прийняла наявність у неї бороди, почала продавати відверті знімки в інтернеті, оголосивши себе "богинею".

Бородата леді викладає знімки у різних соціальних мережах під нікнеймом Peekaboo Pumpkin. У неї діагностували синдром полікістозних яєчників (СПКЯ) – поширений гормональний дисбаланс, який може спричинити надмірне зростання волосся у жінок.

Жінка з бородою, скріншот: TikTok
Жінка з бородою, скріншот: TikTok

Хоча у кожної людини з цим захворюванням може бути різна комбінація симптомів, ця дівчина навчилася любити себе такою, якою вона є, вирішивши відпустити повноцінну бороду. Їй 37 років і вона часто заплітає чи підстригає волосся, викладаючи зміни в інтернеті.

Але вона також створила свій образ "бісексуальної домінантки" та регулярно рекламує свій профіль на сайті для дорослих у додатках типу Reddit та TikTok. У недавньому відео, яке набрало понад 1800 переглядів, вона гладить свою кудлату бороду і вимагає "поклоніння" до себе, як до Богини.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

"Дівчина з волоссям, жіночність, богиня. Перед нами повинні схилятися та поклонятися", - заявляє вона.

Жінка з бородою, скріншот: TikTok
Жінка з бородою, скріншот: TikTok

Користувачі TikTok були здивовані цим відео, у коментарях вони хвалили її за впевненість у собі – деякі навіть підіграли її вимогам.

@peekaboopumpkin

just getting ready for my day #cute #thirst #lipstick #beauty #pcos #hairy #beard #fyp #trap #accountant #spicy #fat #quinktok

♬ Cool Kids - Echosmith

Нагадаємо, пару молодят застрелили після того, як вони злякалися дивного хлопця: "Їм потрібно було переїхати"

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік вкрав із квартири всі речі дружини, але залишив їй малюків: "Майно у нього згорить, коти просили"

Знай.ua писав, дівчина опинилася в суді, тому що роздяглася у себе вдома: колишня дружина чоловіка не дала жити аж до позову