Українці знову поскаржились на відсутність сервісу у потягах "Укрзалізниці". Черговий випадок трапився у польському місті Хелм, коли пасажирка з важкими валізами поверталася додому в Україну. Жінку не пустили до потягу, навіть попри сильний дощ з градом на пероні.

Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці
Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці

Про це поскаржилася Олена Павленко у Facebook.

Українка розповідає, що поверталася потягом "Укрзалізниці" в Україну, і стояла на пероні та чекала коли провідник запросить на посадку.

Раптово почалася сильна злива із градом. Через сильну негоду, багато людей були вимушені стояти на зупинці, яка звичайно ніяк не захищала їх від сильного вітру та дощу.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Укрзалізниця. Фото Facebook
Укрзалізниця. Фото Facebook

Незважаючи не це, двері потягу під час сильної зливи так ніхто і не відкрив.

"Укрзалізниця наскільки відповідає корпоративним цінностям тримати людей перед закритим поїздом, стоїчно чекаючи останні 20 хвилин перед посадкою тоді, коли перон заливає дощ та град, і всі, включаючи дітей, стоять мокрі?" - написала Олена.

Укрзалізниця. Фото Facebook
Укрзалізниця. Фото Facebook

Українка додала, що "Укрзалізниця" пообіцяла відреагувати на ситуацію, однак ніхто так і не допоміг пасажирам.

"Дякую УЗ за швидку реакцію, обіцяє врегулювати такі ситуації системно. Це було б супер", - додала вона.

Нагадаємо, українця на візку змусили пройти "всі кола пекла", щоб купити спецквиток в "Укрзалізниці": "І тут Остапа понесло"

Як повідомляв "Знай.uа", в "Укрзалізниці" заявили про фальшиві квитки, які можуть бути на руках пасажирів: як визначити фейк

Знай.ua писав, експерт пояснив, що не так з жіночими купе в "Укрзалізниці": чоловікам доступ є, але місця немає