Двоєженець, якому загрожує в'язниця за подвійне життя з двома жінками, нібито "пропонував ще одній жінці", як стверджують його друзі.

Розлучений Джейсон Хейтер з Норвіча мав дві окремі сім'ї з двома різними жінками одночасно, і йому загрожувала до семи років тюремного ув'язнення за двоєженство, але термін може бути скорочений через визнання провини після того, як його дочка від попереднього йому допомогла.

Весілля, фото Знай.ua
Весілля, фото Знай.ua

48-річний військовий-ветеран зізнався, що одружився втретє і створив сім'ю, не розлучаючись зі своєю другою дружиною, з якою він познайомився на сайтах знайомств, а тепер друзі стверджують, що він зробив пропозицію ще одній жінці, повідомляє Mail Online.

Його спіймали, коли його дочка від першого шлюбу написала в Facebook колишній дружині Трейсі Ларккомб, на якій він одружився в 2010 році, і почала ставити запитання. Сара Хейтер, його друга дружина, з якою він одружився у квітні 2016 року, потім звернулася до поліції, дізнавшись, що він ніколи не був у розлученні з Трейсі.

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Тереза Форчун, його перша дружина, відтоді заявила, що він теж вів із нею подвійне життя. 53-річна місіс Форчун розповіла про дивну поведінку свого колишнього чоловіка, якому дзвонили інші жінки та кидали слухавку, коли вона відповідала.

Джейсон Гейтер, фото: Newsquest/SWNS
Джейсон Гейтер, фото: Newsquest/SWNS

Нещодавно четверта жінка опублікувала у своєму акаунті у Facebook, фотографії, на яких вона обіймається з колишнім солдатом і демонструє сяйво діаманта на безіменному пальці, але наполягає на тому, що стосунки закінчилися після нещодавнього розголосу навколо її колишнього нареченого. Дівчина також заперечувала свої заручини з ним, хоча сама заявила, що вона прийняла пропозицію руки та серця на її сторінці у Facebook.

У розмові з The Mail один неназваний друг сказав: "Вона знала, що він все ще одружений, але, можливо, вона не знала, що він був одружений більш ніж на одній людині і що він відбуває термін за ґратами. Я не знаю про це. Якщо вона залишиться з ним, очевидно, мине деякий час, перш ніж вони зможуть одружитися".

Прокурор Саллі Харріс заявила, що Хейтер познайомився з обома жінками на сайтах знайомств у 2008 та 2010 роках, незадовго до того, як його відправили до Німеччини до армії. Він одружився з місіс Ларккомб у 2010 році, коли вона була вагітна їхньою першою дитиною, а у 2015 році у них народилася друга дитина. Після весілля він узяв прізвище дружини, став Джейсоном Ларккомб.

Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube
Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube

Однак його складне особисте життя призвело до того, що він одночасно обмінювався повідомленнями та відвідував місіс Хейтер. У 2014 році у них народилася перша дитина. Після церемонії одруження у 2016 році у них також народилися близнюки у 2018 році, перш ніж стало відомо про його попередній шлюб. З'явившись до суду в інвалідному візку, Хейтер з Кірбі-Крос недалеко від Фрінтона-он-Сі в Ессексі визнав себе винним у двоєженстві.

Суддям повідомили, що максимальне покарання за цей злочин становить сім років, але його рідкість означає, що керівних принципів ухвалення вироку не існує.

Нагадаємо, що чоловік працював на фермі та випадково знайшов скарб, але мільйонером не став: "Я допомагав подрузі".

Раніше ми повідомляли, що чоловік знайшов тисячі євро у банках з-під Nesquik, але вони майже нічого не варті: "Це неможливо".