Поліція, яка розшукує батька та мачуху 10-річної трагічно загиблої дівчинки, знайденої мертвою у своєму будинку, заарештувала десятьох родичів її батька.

Тіло Сари Шаріф знайшли у будинку минулого місяця. Правоохоронці заявляють, що хочуть поспілкуватися з її 41-річним батьком, його 29-річною дружиною та його братом. Малятко знайшли після дзвінка її тата ще з Пакистану, коли він прямував до столиці (Ісламабад). Про це повідомляє Mirror.

З того моменту поліція не може з ним зв'язатися. В ході судово-медичної експертизи стало відомо про численні травми, отримані Сарою, в ході тривалих побиття. Зараз і батько, і мама дівчинки ховаються, а ось їхні родичі — цілих 10 людей — перебувають під вартою, включно з батьком чоловіка, братів і кузенів.

Є припущення, що їх юрист радив терміново залишити країну, оскільки існують певні побоювання, що їхня віра може зіграти з ними "злий жарт". Це сталося відразу після смерті школярки. Після цього з'явилося перше публічне відео батьків дівчинки, відкинувши твердження, що вони нібито ховаються. При цьому за маля вони практично не згадують, називаючи трагедію, що сталася, "інцидентом".

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Пакистанськими медіа "прокотилися" дані, нібито дівчинка впала зі сходів і зламала шию. Усі члени їхньої сім'ї так чи інакше "ховаються", бо бояться за свою безпеку.

Нагадаємо, 74-річна жінка народила близнюків після 57 років спроб завагітніти: лікарі не можуть повірити в диво

Як повідомляв "Знай.uа", хлопець зробив дівчині пропозицію на похороні її мами, а вона відмовила: "Ніяк не міг зрозуміти..."

Знай.ua писав, акули знову напали на росіян у морі - поки ті були на катамарані: "Повністю пішов під воду"