Одразу після смерті принцеси Діани ЗМІ почали "роздмухувати" та ідеалізувати її образ, який згодом набув небачених масштабів.

Водночас згодом уже потроху журналісти починали з'ясовувати нові і нові історії з життя досить суперечливої ​​принцеси.

Принцеса Діана та принц Чарльз
Принцеса Діана та принц Чарльз

Так, колишній дворецький монаршої родини Пол Баррел розповів про своєрідне почуття гумору покійної принцеси. Він зазначив, що перед святкуванням Різдва принцеса в дуже яскравій та об'ємній упаковці подарувала своєму синові принцу Гаррі штучні собачі екскременти.

Поки невідомо, як монарша родина відреагувала на такий жест із боку принцеси Діани.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Крім того, сам дворецький зазначає, що на його думку принцеса Діана таким неоднозначним чином намагалася виховати своїх синів у дусі простих людей, які не мали б королівського нахабства. Подібним чином він пояснив багаторазові візити принцеси в дешеві кафе швидкого харчування та перегляд різноманітних телешоу.

Крім того, особи з найближчого оточення королівської сім'ї зазначають, що між принцесою Діаною та її чоловіком принцом Чарльзом була неймовірна різниця в духовній та інтелектуальній сфері, Діана виявилася зовсім стороннім тілом в організмі королівського двору.

Принцеса Діана, кадр з відео
Принцеса Діана, кадр з відео

Нагадаємо, що стали відомі слова принцеси Діани відразу після аварії: дружина Чарльза III була ще жива і щоправда спливла через рік.

Раніше ми повідомляли про останню годину життя принцеси Діани: весь світ дізнався про подробиці про дружину короля Чарльза III.

Також стало відомо, що через багато років розкрилася одна правда про принцесу Діану, зробили без відома Чарльза: "Я хочу кілька".