Жінка годує грудьми свого 30-річного чоловіка (з 2017 року) і заявляє, що це "в 10 разів покращило" їхній емоційний зв'язок.

Чоловік Рейчел Бейлі Олександр п'є її грудне молоко щодня. Вона стверджує, що її груди виробляють більше молока, ніж можуть вжити її діти, тому чоловік і прийшов на допомогу, щоб, так би мовити, "зняти напругу". Про це повідомляє Daily Star.

Грудне вигодовування, МОЗ
Грудне вигодовування, МОЗ

Рейчел пояснила, як це почалося — її дитина Арія, якій зараз шість років, годувалася грудьми. Батьки вирішили злегка відпочити і зібралися в круїз, але молода мама забула грудний відсмоктування і два дні її груди набухали з сильним болем. Жінка дуже боялася інфекції, тому вони й вирішили спробувати, щоби замість дитини в цьому процесі був її чоловік.

"Ми нервували з приводу того, що він буде годуватись моїм молоком, але як тільки ми це зробили, ми зрозуміли, що все абсолютно нормально", - зазначає Рейчел.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Чоловік п'є грудне молоко, фото: Caters News Agency
Чоловік п'є грудне молоко, фото: Caters News Agency

Він заявляє, що смак молока він очікував трохи іншим. Воно відрізняється від звичайного молока. Після цього чоловік навіть забув про застуду на два роки. Бо рідина дуже поживна. Зрештою, він полюбив смак її грудного молока. Для них це не фетиш. Почалося все з того, що Олександр просто допомагав їй, коли їй було боляче, але це переросло на щось емоційніше.

Нагадаємо, єноти крадуть пиво і п'яні розносять будинки мешканців міста, люди налякані: "Входить до десятки найнебезпечніших"

Як повідомляв "Знай.uа", жертв все більше: вчителька втерлася в довіру до дітей за допомогою ігор, а після розбещувала їх оголеними фото

Знай.uа писав, чоловік жив одночасно з двома жінками і зробив пропозицію третьої: тепер може сісти на 7 років