Чоловік розповів про цікавий експеримент, який він вирішив провести разом із дружиною – на місяць відмовитися від цукру.

Все почалося через постійні роздуми про його шкоду — про те, що цукор викликає хворобу за хворобою (проблеми із серцем, печінкою) тощо.

Цукор у супермаркеті, фото Знай.ua
Цукор у супермаркеті, фото Знай.ua

Природний цукор – це цукор, який природно міститься у їжі без нашого втручання, як у яблуках, молоці та овочах. Але іноді він використовується під час обробки продуктів, тому його можна знайти практично скрізь – хліб, кетчуп, йогурт, заправлення.

У яблуках крім нього є вітаміни, клітковина та інші корисні речовини, які організм переробляє повільніше та здоровіше. Цукор гасить голод і насичує краще, ніж той, що використовується для обробки продуктів харчування. Вони відмовилися від таких продуктів, від цукру (аспартам, стевію), від меду та агави. Жодних солодких сніданків типу млинців або вафель, пончиків, морозива, заправок для салатів, кетчупу, чіпсів, сальси та майже всього фасованого в магазинах.

Популярні новини зараз
Ще і не почали відпочивати: школярам доведеться сісти за парти вже через місяць і навчатись по суботах Чи може Україна "включити" ЧАЕС і забути про відключення світла: багато хто цього не знав Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Перші три дні були цілком нормальними. Вони перестали пити газовані напої, їсти морозиво та шоколад. Але на третій день він почував себе роздратованим. На сьомий день — все було добре, на дев'ятий — знову погано. Були підйоми та спади. Якщо йому хотілося чимось перекусити, не можна було йти до фастфуду.

Цукор, скріншот: YouTube
Цукор, скріншот: YouTube

На дев'ятий день чоловік помітив, що схуд на три кілограми, а за два тижні – майже п'ять. Це справді показало обсяг цукрових калорій, які він споживав раніше. Однією з головних змін було те, що він відчував ситість. Коли були голодні, вони їли яйця, м'ясо, пасту з соусом (без цукру), фрукти та овочі.

В останній день експерименту вони планували славне святкування. Чоловік захотів морозиво з темним шоколадом, полуницею та арахісом. А ще все це полити шоколадом зверху, але коли він злизав трохи шоколаду з ложки, його серце почало битися швидше, і йому стало погано.

Все, що раніше здавалося їм нормальним до смаку, стало солодшим.

Нагадаємо, єноти крадуть пиво і п'яні розносять будинки мешканців міста, люди налякані: "Входить до десятки найнебезпечніших"

Як повідомляв "Знай.uа", жертв все більше: вчителька втерлася в довіру до дітей за допомогою ігор, а після розбещувала їх оголеними фото

Знай.uа писав, чоловік жив одночасно з двома жінками і зробив пропозицію третьої: тепер може сісти на 7 років