Ви помічали, що блакитні очі ніби зачаровують і коли дивишся в них довго – ніби провалюєшся у прірву?

Не можна не згадати, що багато знаменностей мають саме цей колір очей: Олександра Даддаріо, Адріала Ліма, Джаред Літо, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо, Кріс і Ліам Хемсворт, Кілліан Мерфі та багато інших.

Кілліан Мерфі, фото: Instagram
Кілліан Мерфі, фото: Instagram

З упевненістю також можна сказати, що люди з блакитними очима начебто з іншої планети і це не так далеко від правди, адже вони мають особливу енергетику.

Ми пропонуємо вам 6 дивовижних фактів про енергетику блакитнооких людей, які точно вас здивують.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Емоційна відкритість

Кажуть, що очі — дзеркало душі, і це особливо правильно для людей із блакитними очима. Завдяки світлій райдужці їхній емоційний стан часто легко читається. Вони зазвичай здаються більш відкритими та чесними у висловленні своїх почуттів. Це робить їх доступнішими для інших і сприяє встановленню глибоких зв'язків.

Александра Даддаріо, фото із соцмереж
Александра Даддаріо, фото із соцмереж

Прагнення свободи

Люди із блакитними очима часто асоціюються зі стихією повітря. Їхня енергетика яскрава і неприборкана, вони надають перевагу вільним і необмеженим відносинам. Ці люди можуть бути схильні до короткочасних романів та вільного способу життя. Мінлива природа робить їх важко прив'язаними до однієї людини.

Не екстрасенси

Існує безліч міфів про зв'язок кольору очей з екстрасенсорними здібностями, але у блакитнооких людей немає особливих переваг у цій галузі. Екстрасенсорні здібності, як правило, пов'язують з кароокими. А ось блакитні очі не роблять людей яснозорішими або телепатично обдарованими.

Тяжіння блакитнооких чоловіків

Дослідження показали, що колір очей може впливати на привабливість людини. Одне дослідження, проведене в 2006 році, виявило, що більшість блакитнооких чоловіків вважають жінок з такими ж очима найпривабливішими. Це може бути пов'язане з візуальним сприйняттям та гармонією кольорів.

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

Непередбачуваність

Люди з блакитними очима можуть бути непередбачуваними у своїй поведінці та емоційних реакціях. Їхній настрій може змінюватися дуже швидко, вони можуть виявляти інтенсивні емоції. У спілкуванні з ними часто буває складно передбачити, як вони будуть реагувати на певні ситуації.

Романтичні натури

Незважаючи на іноді холодний та беземоційний вигляд, люди з блакитними очима часто є романтичними натурами. Вони мрійливі і можуть бути віддані своїм захопленням та ідеалам. Ця романтичність може зберігатися протягом усього їхнього життя.

Нагадаємо, що ці 4 знаки Зодіаку точно купатимуться в коханні восени: любовний гороскоп улюбленців Амура .

Раніше ми повідомляли, що відьма пригожина, що передбачила загибель, визначила, як помре путін: "Загострення...".