Відомий український "всевидячий", астролог, мольфар та переможець шоу "Битва екстрасенсів" Максим Гордєєв, запитав у карт Таро про те, чи буде росія знову намагатися захопити наші території, через деякий час після нашої перемоги.

Про це він розповів на своїму Youtube-каналі.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Астрологу випала карта "6 Пентаклів", яка говорить про те, що росія довгий час після своєї поразки, буде жити в повній бідності (хоча куди ще гірше).

Росіяни добряче відчують дію санкцій та обмежень на своїй шкурі, адже фінансові проблеми торкнутся кожного.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Якийсь час росія буде знаходитися в дуже плачевному фінансовому стані. Криза економіки, люди бомжі...В принципі, як і зараз, але ще гірше. І навіть росія буде скаржитися, що Україна так поробила, що усі так поробили, що все так погано. Скоріше за все росія буде не просто в ж*опі, а в повній ж*опі."- зазначає мольфар.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

Також Макс Гордєєв запитав у карт, чи наважиться росія напасти на нас знову.

Вони нічого не розповіли мольфару, тож він вирішив повернутися до цього питання пізніше. Сам Макс вважає, що така загроза може бути реальною, адже росія усю свою всторію веде імперську політику.

Нагадаємо, знову вдома виявляться на дні? Екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про масштабне підтоплення.

Раніше повідомлялося, вороги до вас не дотягнуться, а біда обійде стороною: дзеркальний захист від пристріту, псування та інших впливів.

Також, екстрасенс Гордєєв розповів, чи будуть приходити повістки в Дії: "Якщо не знайдуть достатньо військових..."