TikTok - платформа дуже популярна у всьому світі, хоч і небезпечна ... наприклад, нещодавно один підліток у США помер після того, як взяв участь у челенджі - він з'їв всього дві тортильї, але з приправою з найгострішого перцю у світі.

Нині на цьому майданчику стрімкими темпами зростає тренд про чоловіків. Жінки шоковані — вони запитують коханих про те, чи часто вони думають про Римську імперію... і як виявилося, всі вони так чи інакше, нещодавно, про це міркували.

Все почалося ще на початку вересня. Одна жінка написала публікацію в соціальній мережі X (Twitter), де поділилася інформацією про те, що ніхто ніколи і не здогадувався. Відповідь здивувала і не тільки її. Тому відео набрало більше 8 мільйонів переглядів, ідею підхопили решта дівчат, почавши запитувати про це у своїх коханих.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Через це навіть хештег "Roman Empire" зламався в TikTok, там неможливо відшукати історичне відео або лекцію щодо цієї теми. Тепер там містяться виключно відповіді чоловіків у всьому світі.

Хтось із них заявляє, що думає про Римську імперію щодня, хтось раз на тиждень. Але є й ті, хто про це не думає. Але таких людей є меншість.

@vicky.conroy

I just dont know how to feel about this I geniunely felt like I was being punk’d Original video i saw: @Madeline Heller #romanempire #romanempirememe #greenscreen

♬ original sound - Vicky Conroy

@amazonalexa.0

talked ab the roman empire so much he ran outta time #romanempire

♬ original sound - alexa

Нагадаємо, не пив кров своїх ворогів: вчені зробили несподіване відкриття про графа Дракулу

Як повідомляв "Знай.ua", з'їв чіпси і помер: у США підліток взяв участь у челенжі, який закінчився трагедією.

Знай.uа писав, малюк застрелив свою маму в прямому ефірі: пістолет "вклав у руки" неуважний батько