23 вересня Сонце залишить знак Діви і на найближчий місяць влаштується у знаку Терезів. Терези — не найкраще місце дислокації для Сонця.

Сонце у Терезах спонукатиме людей шукати гармонію в роботі та відносинах. Опозиція Сонця та Нептуна 19 вересня принесе хвилювання, психологічні кризи та проблеми зі здоров'ям. Тригон Сонця та Плутона наприкінці тижня дасть початок новим перспективним проектам у бізнесі, сприятиме кар'єрним просуванням, реалізації амбітних завдань.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Цього тижня Овнам слід зосередитися на розширенні інтелектуального кругозору, набутті нового досвіду, зростанні духовності та вмінні цінувати мистецтво. Цей період підходить для того, щоб покращити свої перспективи, вийти за рамки свого безпосереднього оточення та краще зрозуміти світ загалом. Астрологічні обставини сприяють здобуткам у таких сферах, як політика, реклама, літературна творчість, видавничий бізнес. Цей період буде вдалим для вашого батька та його статусу, а це може виявитися важливим фактором вашого успіху.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Падіння вашого авторитету або втрата керівного поста можуть стати прикрими подіями, що перешкоджають досягненню ваших нинішніх цілей. Якщо цього тижня, ви зазнаєте впливу обмежень або відчуєте на своїх плечах тяжкий тягар, звинувачуйте в цьому самого себе. Якщо ж ви нічим не заслужили такого тягаря, вам все одно доведеться змиритися з нею. Вам не вдасться приховати свої надмірні амбіції: вони неодмінно спливуть за нинішніх обставин, і якщо ви не ставите перед собою абсолютно невинні цілі, вас піддадуть суворій критиці. На вашому шляху до нагород, заслужених завдяки віку, досвіду, наполегливій роботі та жертвам, цього тижня стануть перешкоди.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічні обставини принесуть суттєві, але аж ніяк не непереборні труднощі, в ході яких належить боротьба з тими, хто має більшу владу і вплив або загрожує вашому впливу і владі. На тих, хто колись підтримував вашу владу та забезпечував вас необхідними ресурсами, більше не можна розраховувати. Коли розташування планет по відношенню до вашого зодіакального знака, таке як цього тижня, можна досягти сили та інших переваг. Але і прикрих моментів, що відчувають вашу рішучість і внутрішні спонукання, що змушують поступитися своїм внутрішнім "я" та амбіціями, що кидають виклик вашій цілісності та великодушності, уникнути не вдається.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Можливості, що виникають під час цього періоду, є результатом вашої зрілості та досвіду, визнання вашого авторитету, наполегливої ​​роботи, жертв, а також традицій та структур, що підтримують ваш спосіб життя. Якщо ви не зуміли стати заповзятливим і працелюбним до цього часу, цього тижня астрологічні обставини нададуть вам шанс змінити свої звички.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Енергія Львів цього тижня сприятлива та пов'язана з обставинами, що ведуть до вираження та розвитку позитивних ідеалів та духовних прагнень у суспільстві. Ці настрої напевно дадуть перевагу вашому поколінню в цілому, але навряд чи вплинуть на ваше особисте життя. Однак не слід забувати, що позитивний характер цього періоду може спонукати вас знайти спосіб скористатися ним і на особистому рівні.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Сприятливі обставини цього періоду можуть спричинити зростання оптимізму та натхнення. Оскільки нечувана удача не звалиться до вас з неба сама по собі, вам потрібно буде створити ситуації, які сприятимуть більш оптимістичним поглядам або забезпечують нові джерела натхнення. Дівам може трапитися нагода покращити своє становище завдяки участі у спортивних змаганнях, а також у релігійній, політичній чи культурній діяльності. Мабуть, необхідна вам можливість пов'язані з підвищенням освіти чи вашим батьком.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У нинішніх астрологічних умовах для Терезів характерні можливості, пов'язані з освітою, психологією, дослідженнями, комунікаціями, літературною творчістю, комп'ютерами, подорожами, транспортом, продажами та іншими угодами, громадськими справами та контактами з братами та сестрами. Багато з представників вашого зодіакального знака можуть зіткнутися з ситуаціями, які дозволять вам розвинути або з користю застосувати ідеї, методи та основні технічні або дизайнерські навички.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Скорпіонів їхнє минуле дуже впливає на сьогодення. Якщо раніше ви не могли або не хотіли брати на себе відповідальність або завзято працювати задля досягнення мети, зараз ви зрозумієте всю важливість подібних дій. Якщо ви відмовлялися дотримуватися необхідних обмежень і рамок, щоб досягти прогресу, ви пошкодуєте про впертість і перебудуєте своє ставлення. Самодисципліна відіграє важливу роль. Зловживання владою викликає конфлікт, але він успішно вирішиться. Амбіції доведеться стримувати терпінням і стриманістю.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Посилення особистої влади та контролю, які ви знайдете в цей період, досягається завдяки знанням, і особливо розуміння самого себе та інших людей. Думки, ідеї, самовираження стануть більш активними та сконцентрованими, інтелектуальні здібності значно зростуть. Цього тижня, ви зможете розпізнавати прихований зміст і мотивації власних слів і висловлювань оточуючих, а також відокремлювати "зерна від полови". Колишні уявлення та методи змінюються, стануть раціональнішими та ефективнішими. Зросте ваш вплив у суспільстві, ви сильніше відчуєте кармічний зв'язок із сусідами, братами та сестрами.

Козеріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вашому духовному зростанню, інтелектуальним прагненням та економічному процвітанню перешкоджатиме негативний вплив обману, дезорганізації та нереальних надій. Особливості виникнення потенційно згубних подій за нинішніх обставин залежать від вашого віку, зрілості та характеру. Важливо те, що вам потрібна відвага, логіка та розсудливість, щоб уникнути серйозних наслідків поспішних дій та необдуманих висновків. Це небезпечний час для тих, хто здатний стати жертвою наркотиків, брехливих обіцянок, фанатизму та оманливої ​​реклами.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо вам вдалося зайняти помітне становище, що забезпечує владу і контроль, цього тижня ви можете зрозуміти, як за допомогою цього положення досягти ще більших переваг. Умови у суспільстві сприяють докладанню зусиль з метою зміцнення внутрішньої влади та контролю, а також отримання винагороди за них.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скористайтеся будь-якими можливостями, щоб набути нового досвіду. Хоча перспективи цього тижня важко назвати райдужними, енергія цих днів позитивна. Якщо вам вистачить проникливості, щоб розпізнати сприятливу атмосферу, нинішні обставини призведуть до особистого зростання, економічного розвитку, розширення ваших інтелектуальних горизонтів та зміцнення професійного статусу. Успіх супроводжуватиме далекі подорожі, політику, літературну творчість, видавничий бізнес, культурні прагнення.

Нагадаємо, що всього 3 знакам Зодіаку неймовірно пощастить вже найближчими тижнями: астролог вказала на щасливчиків вересня.

Раніше ми повідомляли про загальний гороскоп на осінь-2023 для всіх знаків Зодіаку: у чому пощастить Близнюкам, чого остерігатися Рибам та підтримка Дів.