З'явилися подробиці нового конфузу білоруського самопроголошеного президента Олександра Лукашенка. Якось він вирішив "вколоти" Європу.

У Telegram-каналі одного із пропагандистських медіа з'явився ролик із білоруським лідером. Там він вирішив нарубати ще більше дров, і остаточно закопати свою репутацію.

Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео
Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео

Про дрова це був не жарт, і він справді на опублікованому ролику рубав дрова, і зробив це для того, щоб якось зачепити європейців. За його словами, це він робить для того, щоб люди на заході не замерзли взимку.

Лукашенко. Фото: скрін youtube
Лукашенко. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Не дамо Європі замерзнути. Допоможемо нашим братам, може, і вони колись нам допоможуть. Головне, щоб у Польщі Дуда і Моравецький не замерзли. Це наші сусіди, може, одумаються", - сказав Лукашенко, звертаючись до бізнесмена Сергія Тетерина , який рубав дрова разом із ним.

Тобто він натякає сусіднім державам, що вони можуть ще дружити в майбутньому, однак їм потрібно одуматися. Не йому, людині, яка формально дозволила путіну напасти на Україну через свою територію, а мирним і демократичним лідерам європейських країн.

Далі Олександр Лукашенко зазначає, що Європі взимку не доведеться обирати, адже головне щоб було тепло. Звичайно, все це було якимось тролінгом Європи, який путін тероризує російським газом.

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв Пригожина, який засидівся в гостях у Лукашенка: "От де дурдом".

Раніше ми повідомляли, навіщо Лукашенко виманив Пригожина на шляху: нападу на Київ не буде, але диктатор задумав союз.