Подружжя з Китаю, повернувшись додому після робочого дня, з жахом помітило сліди ніг на стелі однієї з кімнат. Тепер пара залишила цей будинок, адже побоюються що в їх будинку відбуваються дивні речі.

Про це повідомляє The Mirror.

Оренда будинку, фото besplatka
Оренда будинку, фото besplatka

Після того, як на стелі вітальні жителя Китая з'явилися загадкові сліди, чоловік звернувся до соціальних мереж за відповідями на свої запитання.

Власник будинку, пан Лю з північно-центрального регіону Нінся, сказав, що був спантеличений дивною подією, яка сталася в його порожньому будинку, коли він виявив чітко окреслені сліди ніг на стелі після того, як його не було вдома півдня.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Взуття. Фото Pexels
Взуття. Фото Pexels

Він розповідає, що стеля була ідеально чистою, коли вони з дружиною виходили з дому вдень.

Але коли вони повернулися вночі, він був приголомшений, побачивши, що стеля у вітальні виглядала так, ніби по ній хтось ходив у брудному взутті.

На відео, знятому самим Лю, чітко видно, що відбитки розкидані по одній частині стелі.

Він сказав, що вони з дружиною були налякані всю ніч, а вранці перевірили і виявили, що сліди все ще там.

Лю поділився відео на Douyin, китайського аналогу TikTok, з підписом:

"Чи може наука пояснити це? Це раптово з'явилося, коли я повернувся додому. Наш будинок був відремонтований більше десяти років тому, і ми можемо підтвердити, що раніше їх там не було. Це досить тривожно"- пише він.

Один користувач під ніком "zyx" прокоментував: "Злий привид наближається. Ви задоволені такою відповіддю?".
Користувач "Брат Пенг" написав: "Єдиною зрозумілою причиною цього є те, що на сліди наступили до того, як встановили стелю. Можливо, вони були в основному невидимі, але стали видимими через конденсат, дим і т.д.?"

Останній користувач "Dd_Bb" написав: "Іншим науковим поясненням може бути те, що у вас вдома є діти, які використовували взуття, щоб вбити жуків на стелі".

Нагадаємо, не може говорити та ходити: дівчина нюхнула перець і впала в кому

Як повідомляв "Знай.uа", дівчині відрізали соски, але вона впевнена, що досі прекрасна, тому не носить ліфчик: "Я намагаюся показати красу"

Знай.uа писав, дівчина народжувала 27 разів і сім із них це були трійнята: до 40 років вона потрапила до Книги рекордів Гіннеса