Хоча існує безліч маркетингових хитрощів, що дозволяють залучити клієнтів у ваш бізнес, тайська перукарка вивела їх на новий рівень, коли почала носити нижню білизну на роботі.

Минулого тижня особливу тактику власниці салону краси розкрили у відео, яке з'явилося в соціальних мережах. І хоча її методи напевно не заохочуватимуться у школі краси, не можна заперечувати, що її контент привернув багато уваги.

Перукарка, кадр з відео
Перукарка, кадр з відео

У рекламі, що стала вірусною, зображено перукаря, який працює з клієнтом, одягнений лише в яскраво-червону спідню білизну. Підпис говорив: "Давай, зробимо мені зачіску. Я готовий."

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Якийсь досить хтивий пан, явно придивившись до відео, пожартував, що йому потрібно зробити зачіску, а стурбована жінка запропонувала: " Дружини, не пускайте сюди своїх чоловіків!"

Зрештою, жінка, яка працює в салоні краси Madame Hair Color у Пхетчабуні, Таїланд, і жахає дружин по всьому світу, зробила свій вибір, щоб залучити клієнтів у сезон дощів, який є особливо важким часом року.

Перукарка, кадр з відео
Перукарка, кадр з відео

Сама зйомка відбувалася в день, коли жоден клієнт не зайшов у двері. Водночас команда розпочала мозковий штурм, і у результаті вони зупинилися на спідній білизні. Однак можна стверджувати, що вона заманює чоловіків під хибним приводом, оскільки насправді вона так не одягається, коли вона на зміні, оскільки спідня білизна носилася просто в маркетингових цілях. Тому клієнти, які бажають побачити її у цьому конкретному вбранні, можуть бути розчаровані, побачивши її у стандартному одязі.

Нагадаємо, що дівчата "розкрили" дивовижний збіг між усіма чоловіками у світі: тренд у TikTok не думає зупинятися.

Раніше ми повідомляли про 6 дивовижних фактів про блакитнооких людей: подивіться уважніше на своїх друзів та знайомих.