Підліток був на сьомому небі від щастя, коли побачив свій банківський рахунок. Буквально в одну мить він став мультимільйонером.

18-річний Дейн Гіллеспі в один із своїх звичайних днів сплатив чек на 8900 фунтів стерлінгів від бабусі на свій рахунок. Коли на балансі різко з'явилася сума, що перевищує подарунок від родички у 1000 разів, він був шокований.

Виявилося, що система Національного будівельного товариства припустилася помилки і зарахувала на його рахунок 8,9 мільйона фунтів стерлінгів, пише Mirror.

Nationwide, фото Getty Images
Nationwide, фото Getty Images

Мама хлопчика Керолайн була така ж шокована, коли дізналася про баланс Дейна.

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Ми не могли в це повірити. Мій син на кілька годин подумав, що він мільйонер. У середу вранці на його рахунку було 8,9 мільйона фунтів стерлінгів. Добре, що він нам розповів, а не пішов і все зіпсував", - поділилася вона.

Підліток захотів придбати собі за ці гроші Porsche, але вона відповіла йому: "Не будь дурнем, це не наші гроші, нам потрібно розібратися з цим". На щастя, він прислухався, тому що незабаром Nationwide помітила помилку і повернула собі гроші.

Але тепер хлопець назавжди запам'ятає, що був мультимільйонером, хай і на декілька годин.

"Він думав, що всі його дні народження сьогодні вранці настали одночасно. Це божевілля", - зізналася Керолайн.

Нагадаємо, пенсіонер заблукав у столиці і його оштрафували на чималу суму: чому це сталося

Раніше ми писали про те, що дівчина "здає в оренду" свою постіль, але спати доводиться разом з нею: "Чудово підходить людям, які..."

Як повідомляв Знай.ua, наречена втекла з весілля після приниження з боку мами - що такого вона наробила