Після звільнення нардепа Нестора Шуфрича, якого підозрюють у державній зраді, Верховна Рада вирішила не розпускати Комітет свободи слова. Більше того, в.о. голови став одіозний Євген Брагар.

Про це розповів депутат від "Голосу" Ярослав Железняк у Telegram. Так, місце Шуфрича зайняв Брагар, який прославився на всю країну ще у далекому 2020 році.

Члени Комітету свободи слова, скріншот
Члени Комітету свободи слова, скріншот

В одній із телевізійних програм Брагар звернувся до пенсіонерки зі скандальною пропозицією - продати власного собаку, щоб сплатити рахунки за газ, якщо той "елітної породи".

Жінка поскаржилася, що їй важко прожити на пенсію у 2 тисячі гривень із високими тарифами на комунальні послуги, але за фактом Брагар її висміяв. Тоді на депутата обрушилася хвиля критики та жартів у мережі.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Брагар, фото: Facebook
Брагар, фото: Facebook

Також Брагар став зіркою скандалу у 2021 році, коли його зупинили копи та запідозрили в експлуатації авто у наркотичному сп'янінні. До речі, тоді депутат спростував це та звинуватив патрульних у вимаганні хабара. Незабаром йому повернули права водія, а копів покарали.

Железняк також зазначив, що на даний момент у Комітеті перебувають лише дві особи - окрім Брагара, ще Сергій Швець від "Слуги народу".

Пост Железняка, скріншот
Пост Железняка, скріншот

Нагадаємо, СБУ затримала Нестора Шуфрича: проводяться обшуки, кадри з місця

Раніше ми писали про те, що українцям нагадали про Шуфрича, який досі очолює комітет у ВР, володіючи майном у РФ та Криму

Як повідомляв Знай.ua, українців розлютили прогулянки нардепа Гончаренка за кордоном, ще й син в Амстердамі навчається