Школа — місце, де формуються абсолютно всі базові знання, мислення та загалом особистість.

Діти навчаються соціальним "моментам", інтелектуально розвиваються тощо. Але в одному із навчальних закладів Швеції все сталося "дуже швидко". Хлопчик вирішив зґвалтувати 11-річного однокласника. Про це пише Aftonbladet.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Це сталося вже понад півроку тому. Вчитель зателефонував матері дитини та повідомив їй, що син став жертвою нападу з боку іншого школяра. Це сталося у шкільному дворі. Але нападника ніяк не покарали, оскільки йому не виповнилося 15 років, тому постати перед судом він не може. І справою зайнялися соціальні служби, допоки керівництво школи не бачить у цьому проблеми, зазначивши, що діти мають продовжувати навчатися в одному класі.

У постраждалої дитини спостерігаються симптоми ПТСР, крім того, вона страждає від панічних атак і нічних кошмарів, її маму залякують тим, що буде залучено соціальну службу через прогулянку школи. У цей же час підозрюваний хлопчик навчається і єдине покарання, яке перед ним поставили, — усунення занять на два тижні.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Через це батьки думали про переведення сина в іншу школу, але вона знаходиться за кілька годин їзди. Від цієї ідеї довелося відмовитися, бо для цього треба було б добре витрачатися на бензин. А ще син дуже любить своїх друзів.

Нагадаємо, на Рівненщині фізрук побив школяра на очах однокласників: "Розпустилися бляха.."

Як повідомляв "Знай.uа", шанувальник "російського світу": на Львівщині директора школи побили батьки учнів через релігійні погляди

Знай.ua писав, з'їв чіпси і помер: у США підліток взяв участь у челенже, що закінчився трагедією