Хлопчику поставили рідкісний діагноз за допомогою ChatGPT після того, як він три роки відвідував безліч лікарів.

Алексу було чотири роки, коли в нього почався хронічний біль. Його мати Кортні каже, що якщо він не приймав щодня знеболювальні, у нього були "величезні" напади люті. Про це повідомляє Daily Mail.

Лікарня, кадр з відео
Лікарня, кадр з відео

Незабаром після початку болю характер Олексія почала змінюватися. Він став похмурим і втомленим, почав гризти речі та мати спалахи люті. Олексій також тягнув ліву ногу під час ходьби і страждав від сильного головного болю.

Коли Олексій почав гризти речі, мама подумала, що це може бути проблема із зубами та відвела його до стоматолога. Лікар підозрював, що Олексій, можливо, скрегоче зубами, і направив сім'ю до фахівця, який вставив Олексію розширювач у рота, щоб він краще дихав уночі.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Хоча спочатку це видавалося вирішенням проблеми, з'явилися нові симптоми. Помітивши, що Олексій не росте, Кортні відвела його до педіатра, який сказав, що пандемія негативно впливає на його розвиток.

Водячи Олексія на численні прийоми до лікарів, Кортні протягом трьох років шукала відповіді та проконсультувалася з 17 лікарями. Нарешті, вона звернулася до ChatGPT, дослідження показали, що його точність у медичних діагнозах може досягати 72%.

"Я справді провела ніч за комп'ютером... переглядаючи всі ці речі", - зізналася жінка.

У лікарні, скріншот із відео
У лікарні, скріншот із відео

Кортні вводила рядок за рядком за результатами аналізів Олексія і запровадила їх у ChatGPT. Чат-бот відповів – синдром прикріпленого спинного мозку. Побачивши діагноз чат-бота, Кортні зрозуміла, що це має сенс. Ця хвороба дуже рідкісна і становить близько 1% випадків США.

У результаті йому зробили операцію після встановлення цього діагнозу і тепер хлопчик "щасливий". Він грає у спортивні ігри та проводить багато часу з іншими дітьми.

Нагадаємо, був звичайним підлітком, а прокинувся мультимільйонером: 18-річний хлопець випадково збагатився

Як повідомляв "Знай.uа", жінка залишилася без рук і ніг через зіпсовану рибу: "Могло статися з кожним.."

Знай.ua писав, "мені подобається, зроби це": п'яна стриптизерка спокушала копа під час арешту і просила вдарити її електрошокером