Прямо з кордону Румунії та України прийшли дуже тривожні і навіть трагічні новини. Тут було виявлено труп чоловіка, ймовірно, порушника, який втік від війни з України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню та фотографії прес-служби Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що загиблий був мешканцем Запоріжжя 1988 року народження. Його виявили у важкодоступних горах навпроти ділянки відділу прикордонної служби "Шибени" Івано-Франківської області.

Прикордонники виявили тіло, фото: ДПСУ
Прикордонники виявили тіло, фото: ДПСУ

За зовнішніми ознаками – тіло, скоріше навіть – скелет у теплому одязі – пролежало там тривалий час, зазначають правоохоронці.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

З початку повномасштабної війни це вже двадцять четвертий зафіксований випадок, коли український чоловік призовного віку загинув на кордоні України з країнами Євросоюзу.

ДПСУ, скріншот: Facebook
ДПСУ, скріншот: Facebook

Попередні 23 були виявлені на кордоні з Румунією та Угорщиною на Закарпатті, з них 19 – біля річки Тиса.

"Зазвичай вони намагалися нелегально потрапити до країн, де немає війни і, за іронією долі, гинули під час такої подорожі. Найчастіше небезпечний маршрут за великі гроші пропонують злочинці, які наживаються на організації незаконного переміщення осіб через кордон. Тому, вирушаючи у такі незаконні подорожі , треба зважити, чи варто це робити, тому що надмірна впевненість у власних силах іноді призводить до трагічних наслідків", - зазначили у ДПСУ.

Нагадаємо, все не так просто: адвокат пояснив, чи можуть вручити повістку волонтерам.

Раніше повідомлялося, 2 мільйони за 30 хвилин: підозрюваний у хабарництві військом миттєво вийшов із СІЗО.

Також, повістка не для мобілізації: чому співробітники ТЦК ходять вулицями разом із Нацполіцією.