Це сюрреалістичний момент, коли чоловік ризикує своїм життям, роздягається і стрибає зовсім оголеним перед Fiat 600, що мчить під час автоперегонів в Аргентині.

Ексгібіціоніст був знятий на відео, що бігає по трасі, перш ніж зняв штани, а потім верхній одяг, коли машини, що наближаються, почали свою яскраву демонстрацію на асфальті біля трав'яної узбіччя. Незвичайний інцидент стався у неділю (17 вересня) на автодромі в Рафаелі в аргентинській провінції Санта-Фе під час фіналу категорії Fiat 600 TZ.

гонка суперкарів, скришот
гонка суперкарів, скришот

Проїжджаючи трасу, водії мало не зачепили несподівану людську перешкоду. Було викликано машину безпеки, і гонку було тимчасово зупинено, щоб переконатися, що він залишив гоночну трасу. У результаті його заарештували та доставили до найближчої поліцейської дільниці. Поки неясно, чи неназваний чоловік під вартою і чому він влаштував своє дивне шоу.

Чоловік роздягнувся на трасі, кадр з відео
Чоловік роздягнувся на трасі, кадр з відео

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

У гонці брали участь двадцять три автомобілі Fiat, перемогу в яких після 12 кіл отримав Агустін Гіотті.

Один із користувачів соціальних мереж, коментуючи демонстрацію оголеної натури, сказав: "Цей хлопець вживав багато алкоголю".

Інший вигукнув: "Голий посеред заїзду".

Жодних коментарів з боку поліції поки що не було.

Нагадаємо, що хотів сексу втрьох, але залишився без члена та коханки: жінка вбила "конкурентку" та покалічила чоловіка, коли застала їх у ліжку.

Раніше ми повідомляли, що жінка зробила селфі на пляжі, але катастрофа була дуже близькою: що з нею сталося.