Медсестра виклала в TikTok відео, будучи шокованою після незвичайної знахідки усередині гамбургера.

Жінка виявила там пігулку під час вечері зі своєю родиною. Після цього вона розповіла про ситуацію, включаючи подробиці скандалу із працівниками.

Таблетка в бургері, скріншот: TikTok
Таблетка в бургері, скріншот: TikTok

У першому відео Джей тримає напівз'їдений гамбургер. Вона показує його на камеру, демонструючи, що між двома котлетами, схоже, застрягла червона пігулка... вона приїжджає до ресторану, де їй приготували цю страву, підходить до стійки реєстрації та просить покликати менеджера.

— У моєму гамбургері чортова пігулка.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення
Показати ще

— Таблетку?

— Таблетку!

— Вибачте за це.

У цей момент менеджер тягнеться рукою до гамбургера, щоб його забрати та оглянути. Незабаром він іде на кухню, щоб розпитати персонал про те, що сталося, і викидає "бутерброд".

@juaniab3

This is unacceptable @Wendy’s #Wendys #detroit #nasty #fyp #fypシ #foryoupage #pillinmyfood

♬ original sound - Jay

Джей виклала продовження відео у відповідь на звинувачення, що вона сама підклала таблетку до гамбургера. Вона каже, що не завантажувала це відео "просто заради позову".

"Я б не зробила цього. Це не так серйозно, щоб сидіти і намагатися вдавати, що щось сталося, якщо насправді цього не було. У мене все добре і мені не потрібні гроші, слава чи перегляди", - каже вона.

Джей каже, що викликала поліцію, яка нібито виявила у одного із працівників чотири таблетки на робочому місці під час приготування їжі. У результаті він одну з них "втратив".

@juaniab3

Replying to @go to rehab update for everyone who had something postive to say #Wendys #detroit #nasty #fyp #fypシ #foryoupage #pillinmyfood

♬ original sound - Jay

Нагадаємо, "мені подобається, зроби це": п'яна стриптизерка спокушала копа під час арешту та просила вдарити її електрошокером

Як повідомляв "Знай.uа", кіт регулярно будив чоловіка о 4 ранку, але господар вигадав підступну помсту: крик чули всі сусіди

Знай.uа писав, у Китаї пара боїться повертатися додому через дивні сліди на стелі: "Єдиною причиною цього..."