Голову управління освіти Районної державної адміністрації Ольгу Дроздову підозрюють у ще одній розтраті – 1,3 мільйона гривень на закупівлі стільців у притулки. Чиновниці загрожує до 12 років за ґратами. Про це йдеться на порталі МВС.

Правоохоронці повідомляють, що чиновниця скористалася службовим становищем та закупила для облаштування укриттів Дніпровського району стільці за завищеною ціною. На тендері вона витратила 1,3 мільйона бюджетних гривень і тепер їй загрожує позбавлення волі до 12 років та конфіскація майна.

"Королеву овочерізок" затримали. Фото Київської прокуратури
"Королеву овочерізок" затримали. Фото Київської прокуратури

"Відповідно до ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах, фігурантці загрожує до дванадцяти років в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років та з конфіскацією майна", - зазначили у МВС.

"Королеву овочерізок" затримали. Фото Київської прокуратури
"Королеву овочерізок" затримали. Фото Київської прокуратури

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто зазначити, що напередодні Ольга Дроздова потрапила в поле зору правоохоронців і підозрювалася в розтраті 460 000 гривень на закупівлю овочерізок в укриття. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на два місяці і на такий же термін усунув від керівної посади.

Раніше портал Знай повідомляв, "Королева золотих овочерізок": Ольга Дроздова продовжує керувати закупівлями.

Також наш портал інформував, стільці в укриття: у Києві знайшли спосіб розпиляти 1,5 мільйона бюджетних гривень.

Крім того, ми писали, тролейбусники окупованого Сєвєродонецька закупили комунальну техніку майже на 40 млн: "Готуються до деокупації".