12-річну дівчинку відправили до ізоляції після того, як вчителька, яка перевіряла спідниці, помітила, що її спідниця від Asda.

Студентка Академії Холдернес Ліллі з Халла каже, що вона була серед багатьох дівчаток, яким наказали підняти блузки, щоб вчитель міг переконатися, що їхню форму купили виключно у офіційного постачальника школи.

школярі
школярі

Hull Live повідомляє, що, коли з'ясувалося, що "крихітна" Ліллі носила плісировану спідницю від Asda за 7 фунтів замість майже ідентичної обов'язкової версії за 17,99 фунтів, її відправили вчитися в ізоляцію.

"Минулого року вона носила спідницю Sainsburys, і вона не мала проблем", - сказала мама Ліллі Кеті.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Її батьки Кеті та Уейн кажуть, що через її струнку статуру вони не змогли знайти відповідну їй спідницю в магазині Rawcliffes Schoolwear і натомість купили її в Asda.

Мама Ліллі розповіла Hull Live: "Спочатку ми намагалися купити їй підходящу спідницю, але Ліллі крихітна, вона продовжувала спадати з неї. Live.Asda, вартість якого складає 7 фунтів. Цього року вчителі просили учнів задерти блузки, щоб вони могли бачити бирку на поясі. Коли у Ліллі виявили спідницю Asda, її помістили в ізоляцію, і вона повернулася додому дуже засмученою".

Школярка Ліллі, фото: Hull Life
Школярка Ліллі, фото: Hull Life

В ізоляції, також відомій як "рефлексія", учнів змушують сидіти в тиші та самостійно відповідати на запитання з підручника, а не проводити урок під керівництвом вчителя. Тато школярки сказав: "Це не її вина, що вона не може вписатися у правильну форму, і її не слід за це карати — школі треба безпосередньо зв'язатися з батьками, щоб обговорити це. Більшість дітей поміщають в ізоляцію, добрих дітей, які не заслуговують бути там".

Академія Холдернеса та інші школи у цьому районі твердо дотримуються своєї нової політики щодо єдиного одягу. Прес-секретар Consortium Trust, частиною якого є Holderness Academy, заявила: "Початок навчального року - це ключовий період, протягом якого встановлюються стандарти та очікування. Ми шанобливо працюємо з нашими учнями, щоб підтримувати хороші звички та дотримання ключових політик; це на користь" всіх членів шкільного співтовариства. Єдині очікування в наших школах сприяють рівності та заохочують почуття гордості та приналежності до спільноти”.

Нагадаємо, що чоловік роздягся і став посеред дороги, розмахуючи своїм "куяльником": машини ледве встигли згорнути.

Раніше ми повідомляли, що хлопчик зґвалтував 11-річного однокласника, але з ним навіть нічого не зробили: що не так із цією школою.