Жінка була засуджена на два роки в'язниці за вірусне відео в TikTok, в якому вона їсть свинину під час подорожі на Балі, Індонезія.

Ліна Лутфіаваті дозволила собі образити одну з релігій — Іслам — перед тим, як це зробити. Але багато хто з вас міг знати, що мусульманам заборонено їсти свинину.

Блогерка, яка потрапила до в'язниці, фото: Instagram
Блогерка, яка потрапила до в'язниці, фото: Instagram

Іслам – домінуюча релігія Індонезії. 33-річна жінка, що ідентифікує себе як мусульманка, має понад 2 мільйони передплатників у TikTok, і понад 400 тисяч у соціальній мережі Instagram. За словами Мукерджі, вона спробувала свинину з цікавості, також зазначивши, що на момент зйомки відео вона подорожувала Балі.

Хоча Індонезія є країною з мусульманською більшістю, більшість населення популярного туристичного острова Балі ідентифікують себе як індуїсти. У відео Мукерджі чути, як вона говорить слово "Бісміля", що арабською означає "в ім'я Аллаха".

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Цього тижня суд у місті Палембанг південної Суматри засудив її до двох років в'язниці, визнавши винною у "поширенні інформації, спрямованої на розпалювання ненависті стосовно релігійних осіб та певних груп".

@apalihat2kepokauyaaa

Jangan segala hal di Halal kan demi Konten…#linamukherjee #linamukerjimakanbabi #linamukerjitersangka #linamukerjililumakanbabi #astagfirullahaladzim

♬ Instrumen Sholawat Sedih - Yuda pratama

Також їй доведеться заплатити штраф у розмірі 16269 доларів, і якщо вона не заплатить, термін ув'язнення може бути продовжений на три місяці. Скаргу за відео було подано ще у березні, а у травні поліція висунула звинувачення.

Нагадаємо, пенсіонерка опинилася у ліжку незнайомця: страшна помилка працівників лікарні дорого обійшлася

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік із США вижив після того, як його засудили до смерті, але зараз на ньому спробують новий спосіб страти.

Знай.ua писав, чоловік спізнився на літак Ryanair і розгромив аеропорт, а потім сховався в жіночому туалеті, щоб різати себе