Щоосені українські вихователі, вчителі, викладачі та репетитори відзначають своє професійне свято – День вчителя в Україні.

Щороку першої неділі жовтня в Україні вітають вчителів. 1 жовтня – ось коли День вчителя в Україні 2023 року. Традиційно привітання від учнів та їхніх батьків викладачі отримують у п'ятницю, в останній робочий день перед святом. Цього року вчителів вітатимуть із п'ятниці 29 вересня.

Школярі, вчитель, День знань, фото: Знай.ua
Школярі, вчитель, День знань, фото: Знай.ua

Ще одним опитуванням осені для всіх батьків є те, що подарувати своєму класному керівнику, а може й іншим вчителям. Ми полегшимо це завдання батьківському комітету та пропонуємо відмінні варіанти подарунків.

Пам'ятний альбом

Зберіть фотографії та спогади співробітників школи, учнів та батьків. Створіть мальовничий альбом, в якому зафіксуйте моменти спільної роботи та навчання. Додайте теплі слова подяки та спогади про минулі роки. Такий альбом стане дорогоцінною пам'яттю для ваших вчителів.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Унікальне привітання

Підготуйте короткий відеоролик, у якому учні висловлять свою подяку та побажання. Це можуть бути відеоповідомлення від кожного учня чи колективний виступ. Дозвольте дітям виявити свою творчу натуру та подарувати вчителям теплі моменти. Таке відео вони зможуть переглядати знову та знову.

Майстер-класи

Даруйте вчителям можливість спробувати щось нове. Запропонуйте їм участь у майстер-класі з інтересів. Це може бути приготування їжі, рукоділля, танці чи інше хобі. Такий подарунок не лише дозволить вчителям розслабитись, а й насолодитися творчим процесом.

Подарунок на День вчителя
Подарунок на День вчителя: Facebook

Урок-сюрприз

Організуйте урок-сюрприз, на якому учні демонструватимуть свої таланти та здібності. Нехай кожен учень підготує міні-презентацію чи виступ, щоб порадувати вчителів. Це також стане чудовим способом показати, яких успіхів вони досягли завдяки своїм наставникам.

Подарунки своїми руками

Організуйте майстер-клас зі створення сувенірів або виробів. Нехай кожен учень виготовить маленький подарунок самостійно. Це може бути картина, ваза або дрібниця, яка символізує повагу до вчителя. Такі подарунки мають особливу значущість, тому що в них вкладено душу і працю учнів.

Зважаючи на те, що в Україні триває повномасштабна війна, то на всіх святах, у тому числі і на весіллях чи днях народження, винуватці свята віддають перевегу не подарункам, а донатам для ЗСУ. Тому це може бути відмінною ідеєю і для вашого класу - зібрані гроші відправити тим, хто захищає нашу країну від російських окупантів.

Нагадаємо, що батьки бунтують проти шкільних зборів на крейду, папір та серветки: "Корупція чистої води".

Раніше ми повідомляли про унікальний таємний лист Лесі Українки і знайшли всім: що приховувала велика поетеса.