Вчителька з Тернопільської області вирішила здобути "досягнення", втілити сюжет серіалу в життя, тому її і засудили до шести років позбавлення волі.

Йдеться "На всі тяжкі" — проект, який розповідає історію шкільного вчителя хімії Уолтера Вайта. Йому діагностують невиліковний рак легень і він вирішує фінансово забезпечити свою сім'ю, тому виробляє метамфетамін. Українка займалася тим самим.

школа
школа

Її засудили до такого терміну звинувачення у частині 2 статті 307 Кримінального Кодексу України — вона займалася збутом психотропної речовини зі своїми знайомими, продаючи наркотик місцевим жителям.

"Прокурор довів у суді, що безробітний житель Борщова та вчителька однієї зі шкіл району збували наркозалежною психотропну речовину, що містить амфетамін та обіг якого обмежений", - йдеться в публікації обласної прокуратури.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще
Це незважаючи на те, що під час судових засідань вона заперечувала свою причетність до скоєння злочину. Проте об'єктивні докази її провини, які були зібрані протягом усього слідства, були визнані достатніми. Варто додати, що прокуратура заявляє "наступні 6 років вона може провести за ґратами", не заявляючи про це з точністю. Водночас повідомляється, що інший фігурант цієї справи перебуває у складі ВСУ, тому судове провадження було на якийсь час зупинено.
Вирок не набрав чинності.

Нагадаємо, хлопчик зґвалтував 11-річного однокласника, але з ним навіть нічого не зробили: що не так із цією школою

Як повідомляв "Знай.uа", на Рівненщині фізрук побив школяра на очах однокласників: "Розпустилися жерсть.."

Знай.ua писав, шанувальник "російського світу": на Львівщині директора школи побили батьки учнів через релігійні погляди