Наші "брати по нещастю" грузини вкотре показали, як потрібно ставитись у цивілізованому суспільстві до росіян. Росія окупувала велику територію незалежної Грузії, а ці свинособаки продовжують вільно переховуватись від мобілізації та відпочивати у цій багатій на гарні краєвиди країні.

Суші. Фото Freepik
Суші. Фото Freepik

Співробітники суші-бару Oishi Sushi у столиці Грузії Тбілісі поклали слухавку після того, як почули російську мову.

У відповідь, як і очікувалось, росіяни написали відгук про те, що суші у цьому закладі несмачні.

Грузини відправили росіян додому. Фото Telegram
Грузини відправили росіян додому. Фото Telegram

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Діалог між замовницею на ім'я Софія Гігава та закладом відбувся у сервісі відгуків про роботу громадського харчування.

"Сам заклад знайти не вдалося, зателефонували, спробували дізнатися російською, нам сказали, що російською не говорять і поклали трубку. Все-таки знайшли і замовили, принесли роли з розмороженою рибою, смак був огидний. Я не рекомендую це нікому" , - написала клієнтка, поставивши по 1 балу за їжу, сервіс та атмосферу.

Грузини відправили росіян додому. Фото Telegram
Грузини відправили росіян додому. Фото Telegram

Власниця закладу відповіла дуже влучно та лаконічно. Вона повідомила росіянам про те, що ніхто не збирається розмовляти мовою країні-агресорки та порадила їм їхати додому і так вибирати собі делікатеси.

"Доброго дня, нам дуже шкода за незручності, але ми не говоримо мовою свиней :( Ви можете повернутися в дірку, яку називаєте країною, і насолодитися там суші, якщо, звичайно, вас не мобілізують до цього. Усього найкращого", - йдеться в відповіді.

Раніше ми писали про те, що росіяни б'ються у киданні лайна: спорт гідний держави

Також, "Шалена Імператриця", "Сумнівне задоволення" та: "Швидкісна булочка": після метання лайна росіяни влаштували заплив на гумових ляльках

Також "Знай.ua" інформував, "Давай нах*й звідси": у Грузії показали, як треба поводитися з росіянами