Не дарма кажуть, що люди люблять тварин, наче власних дітей. Це довів Дейв Брук, який називає себе гордим батьком індички. Він проводить із нею багато часу, а також разом ходить у паб.

Дейв Брукер всюди ходить разом із домашньою індичкою на прізвисько Т2 і освідчується їй у коханні, бо каже - птах для нього, як дитина. Втім, місцеві мешканці дивно на це реагують. Також кумедну та нерозлучну парочку нерідко можна зустріти в пабі з пакетом сиру та цибульними чіпсами. Більше того, вони навіть сплять разом.

Чоловік з індичкою, фото SWNS
Чоловік з індичкою, фото SWNS

"Вона для мене як дитина. Є взаємний зв'язок. Вона хороша компанія і весела - іноді мені навіть здається, що вона наполовину людина", - зізнався чоловік.

Історія почалася з того, що Брукер подбав про маленьку індичку, хоча сам тримає їх заради яєць. Чоловік виходжував птаха, годував і робив усе, щоб він не загинув. З того часу індичка ходить за ним, наче дитина за батьком.

Популярні новини зараз
Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Їм доводиться розлучатися лише тоді, коли чоловік іде на роботу в супермаркетах. Проте Брукер не поспішає позбавлятися своєї маленької ферми індичок, дарує сусідам яйця, хоча й тримає одного птаха вдома.

"Індички - цікаві птахи, і вони виглядають доісторичними. Т2 - мій маленький велоцираптор. Деяким людям це може здатися дуже дивним, але в деяких людей 70 кішок, а вони навіть не прибирають за ними. У 2014 році я пережив період тривоги та депресії, і дуже корисно мати такий зв'язок із твариною", - поділився він.

Чоловік з індичкою, фото SWNS
Чоловік з індичкою, фото SWNS

Нагадаємо, з копа в гарячу модель для дорослих: через 14 років роботи в поліції 37-річна жінка знайшла своє "покликання"

Раніше ми писали про те, що "Не говоримо мовою свиней": грузинський суші-бар відправив росіян додому сьорбати щи

Як повідомляв Знай.ua, 36-річна незаймана зізналася, що відчувають чоловіка, намагаючись затягнути її в ліжко: "Відвисла щелепа"