Ніна Южаніна - народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" звернулася до влади з досить незрозумілим проханням.

В своєму зверненні, вона розкритикувала законопроєкт Національного банку України, в якому пропонується обмежити максимальні ставки мікрокредитувальників. На її думку, це руйнує ринок дрібних позик, який вже існує давно, адже ніяких альтернатив законопроєкт не передбачає.

Пост в соціальній мережі. Фото: скрін

На думку Южаніної, на період воєнного стану при кредитуванні у 2%, фінансові установи не зможуть покрити борг по займу.

Реакцію українців довго чекати не довелося. Під одним із постів розгорілася хвиля хейту та досить різноманітних думок. один з коментаторів припустив, що Юлія Тимошенко "тримає" ломбарди, а прихильники Порошенка мікрокредити. Деякі з користувачів навіть припустили, що наступними будуть казино та бізнес на ставках.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коментарі під постом. Фото: скрін

Коментарі під постом. Фото: скрін

Коментар на пост. Фото: скрін

А одна з користувачок зазначила, що при користуванні кредитними банківськими картами, відсоток буде значно меншим.

З початком повномасштабного вторгнення дедалі більше українців звертаються за мікрокредитами. Лише за 6 місяців 2023 року, до фінансових установ за таким кредитуванням звернулося близько 4 мільйонів громадян. Середня сума таких кредитів становить трохи більше ніж чотири з половиною тисячі гривень.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, більше 10 податківців засвітились під час дня народження голови ДПС у Австрії: "Дуже заможні люди"

Раніше портал Знай інформував, Мінекології хоче завдати нищівного удару... екологічному контролю: змінити вивіски, замість вирішення проблем

Також наш портал повідомляв, з ознаками сп'яніння під час комендантської: скандальний генерал Сергій Мул відмовився від алкотесту і нахамив патрульним