Відомий український журналіст, політичний оглядач, а також головний редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко вже встиг відреагувати на виправдання Міністра енергетики Германа Галущенка про те, що наша країна не встигає підготуватися до зими.

Справа в тому, що Галущенко поскаржився на те, що Захід надто повільно постачає обладнання для ремонту української енергосистеми.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Юрія Романенка в особистому Telegram-каналі.

Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram
Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram

"Ще один улюблений персонаж Зеленського. Чому коханий? Тому що проваливши підготовку до другого опалювального сезону в умовах широкомасштабної війни Галущенко чудово себе чухає і в ус не дме. Таке можна пояснити лише великим коханням", - відреагував Юрій Романенко на цю новину.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Сам же міністр енергетики заявив наступне: "Зараз інженери працюють цілодобово, але справа все одно просувається не швидко. Українська енергосистема зараз більш вразлива, ніж 2022 року".

Публікація MediaPost, скріншот: Telegram
Публікація MediaPost, скріншот: Telegram

А ще Галущенко розповів журналістам, що через втрату потужностей та нестачу обладнання Україна набагато вразливіша для російських атак. Галущенко вважає, що процес закупівель можна прискорити, якщо союзники запровадять "воєнний стан" для вирішення цього питання.

Нагадаємо, Романенко пояснив головну цінність нації: "Нам доведеться залучати".

Раніше повідомлялося, Арестович пояснив, чи можуть у Росії закінчитися гроші на війну: "У таких перегонах не виживе".

Також, Романенко зазначив, без чого Україні не виграти війну: "Росіяни розгортають величезні виробництва".