У Києві народні депутати Артем Дмитрук та Олександр Куницький побили хлопця. На місце інциденту завітала поліція. Про це стало відомо завдяки відеозаписам, які публікують у соціальних мережах очевидці подій.

У мережі з'явився ролик, на якому хлопець із розбитим обличчям стверджує, що на нього напав народний депутат Дмитрук та ще один нардеп. За словами потерпілого, він просто стояв на вулиці, а нардепи підійшли до нього та почали знімати на камеру, а також звинувачувати, що він шахрай.

Хлопець, якого побили нардепи. Фото: скрін з відео
Хлопець, якого побили нардепи. Фото: скрін із відео

Також потерпілий заявив, що народні обранці почали ображати його, вимагати гроші, а потім розпускати руки. У результаті депутати зламали хлопцю ніс. Перехожі викликали на місце події екіпаж поліції. Другим фігурантом бійки був Олександр Куніцький.

Нардепи влаштували бійку. Фото: скрін з відео
Нардепи влаштували бійку. Фото: скрін з відео

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Варто зазначити, що Артем Дмитрук неодноразово фігурував у гучних скандалах. На цей раз він оголосив війну шахрайським кол-центрам.

Водночас нардеп Олександр Куницький озвучив свою версію конфлікту у Києві. За його словами, хлопець, який заявляє про своє побиття, - співробітник шахрайського кол-центру. Він нібито намагався забрати у народного обранця телефон.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина нардепа Юрія Камельчука причетна до скандальної справи Людмили Марченко: допомагала ухилянтам виїхати за кордон.

Також наш портал інформував, "Олігархи під час війни відриваються як можуть": забудовник Дегтярівського мосту відсвяткував ювілей у костюмі Юлія Цезаря.

Крім того, ми писали зв'язки з наркодилером Єгором Буркіним та кришування кол-центрів Миколою Тищенком: що відповіли в ГБР.