ПФУ припинить виплату пенсій цим категоріям українців

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

Виплату пенсій може бути зупинено для деяких категорій українців. Хто може залишитися без грошей, розповіли у Головному управлінні Пенсійного фонду на Донеччині. Фахівці Пенсійного фонду пояснюють, що українцям можуть припинити виплату пенсій у випадках, передбачених частиною 1 статті 49 Закону України від 09.07.2003 №1058-IV "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". Так, залишитись без грошей ризикують громадяни, які не отримували призначені пенсійні виплати протягом 6 місяців поспіль. Забути про пенсію можуть і ті, хто отримав пенсію на підставі документів, які містять недостовірні дані.

"Давно вже "морально впала" в очах українців": дружину Григорія Решетника захейтіли за поїздку до ОАЕ

Григорій та Христина Решетник, фото: Знай.ua
Григорій та Христина Решетник, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Христина Решетник – дружина відомого українського телеведучого. На своїй сторінці в Інстаграмі жінка часто ділиться фото та відео зі свого життя. Нещодавно Крістіна опублікувала відео із цікавої подорожі за кордоном. Жінка поїхала до ОАЕ, звідки й поділилася не лише своїм щасливим виглядом, а й похвалилася дорогими покупками. Разом із нею відлетів за кордон та її чоловік – Григорій Решетник. У уривку відео видно, де пара йде, тримаючись за руки. Але передплатників Решетник обурило далеко ще не це. Коментатори повністю розкритикували поїздку Христини Решетник, адже пост було викладено тоді, коли російські військові нещадно обстріляли Харківщину.

Є два сценарії: що чекає на українців взимку в умовах блекаутів

Блекаут в столиці. Фото: Youtube
Блекаут в столиці. Фото: Youtube

Українців готують до зими за умов обстрілів з боку окупантів, які спровокують масові відключення електроенергії. За словами експерта, є два сценарії розвитку подій – оптимістичний та песимістичний. В Україні не буде повного занурення у темряву навіть за сильних атак ворога, заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко, проте тривалі блекаути загрожують мешканцям окремих областей. За його прогнозом, українці можуть бути без світла максимум 8-12 годин. Відповідно до оптимістичного варіанту, опалювальний сезон пройде гладко, якщо зима буде теплою, а песимістичному – проблеми будуть серйозними, якщо морози вдарять до 20 градусів протягом кількох тижнів.

Масштабна провокація проти України: росіяни передали ХАМАС трофейну зброю, щоб дискредитувати нашу державу

ХАМАС проти Ізраїлю, скріншот
ХАМАС проти Ізраїлю, скріншот

Нещодавні події в Ізраїлі сколихнули світ. За досить короткий час новини про ситуацію між ХАМАС та Ізраїлем заполонили новини по всьому світу. Але війна розв'язана між двома країнами, що може використовуватися росією для досягнення своїх цілей. Спецслужби країни агресорки проводять кампанію з дискредитації нашої держави на Близькому Сході. Про це заявили у Головному управлінні розвідки України. Напад ХАМАС росія використовує у масштабній провокації проти України. За даними ГРУ, спецслужби Росії передали частину трофейної зброї в угруповання терористів. Йдеться про зброю, надану країнами Європейського союзу та США.

Відома співачка та зірка "Голос країни" KOLA опинилася в епіцентрі війни в Ізраїлі: "Вони як шалені"

Kola, фото: Instagram
Kola, фото: Instagram

Напад терористів ХАМАС на Ізраїль 8 жовтня став ключовою темою цих вихідних. Методи ідентичні з російськими та заяви такі, адже ХАМАС заявили, що не чіпали громадянське населення. Але всі вже бачили кадри з музичного фестивалю, де були навіть іноземці. Лише там терористи вбили 200 людей. 8 жовтня стало відомо, що в Ізраїлі після бойових дій загинуло двоє українців. Перевезенням їхніх тіл на Батьківщину зараз займаються у МЗС. Також в Ізраїлі опинилася й українська співачка Kola. Вона не постраждала, але лише через добу вийшла на зв'язок у соцмережі, розповіла про те, що відбувається.