Всі знають, що Олексій Арестович – "багатогранна особистість". Він розуміється і на політиці, і у військовій справі. Як виявилося, чоловік ще непоганий підприємець, адже його дохід у рази більший, ніж у простих українців.

Скільки приблизно заробляє Арестович, який нещодавно потрапив у сексистський скандал через слова про удушення жінок, підрахував журнал Forbes. Має декілька джерел доходу.

Олексій Арестович, скріншот: YouTube
Олексій Арестович, скріншот: YouTube

YouTube канал Арестовича з 1,71 млн підписників є одним із найприбутковіших в Україні, а монетизація, за даними сервісу аналітики SocialBlade, становить від $4 до $65 тис на місяць.

Крім того, він заробляє на клієнтах, яким продає різні інфопродукти про те, як виховувати дітей і навіть читати мову тіла. Війна принесла йому ще більшу популярність, а кількість клієнтів збільшилась у 10 разів. У закритому Telegram-чаті, доступному для тих, хто сплатив курс або окремі семінари, 1373 учасники.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Кількість семінарів теж зросла в рази. Якщо, за словами Арестовича, у 2017 році він давав близько 14 на рік, то зараз із розкладу на його сайті можна дізнатися, що це 5–7 на місяць", - повідомили журналісти.

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

Один семінар вартістю 1500 грн оплачують у середньому від 330 до 900 учасників, завдяки чому Арестович заробляє від $14 000 до $36 000. І таких семінарів багато, лише у жовтні 2023 року заплановано сім.

А ось приватна консультація у чоловіка коштує $3 тис, але невідомо скільки людей до нього звертаються з цього питання.

"Якщо скласти всі джерела доходу (навіть без особистих консультацій), виходить набагато більше $30 000, про які говорив сам Арестович. За консервативною оцінкою, при якій кожен семінар відвідає 350 учасників, за жовтень він має заробити більше $120 000", - зазначили в журналі.

Нагадаємо, повинна вже втрутитися поліція: витівкам Арестовича вимагають покласти край

Раніше ми писали про те, що "Чудово себе чує": Юрій Романенко показав, як міністр енергетики Галущенко провалив підготовку до зими

Як повідомляв Знай.ua, схема з продажем землі та стадіону на 100 млн: СБУ проводить обшуки у мера Мукачева Балоги та чиновників