Українців закликають вчасно фіксувати та передавати показники лічильника, а також не забувати оплачувати платіжки за комуналку. Втім, навіть у тих, хто виконує вимоги, виникають проблеми із "Нафтогазом".

Клієнт "Нафтогазу" заявив, що компанія власноруч створює перепони для своєчасної оплати комуналки, тому що "забуває" надсилати паперові платіжки. Справа в тому, що ще не всі споживачі перейшли на електронні рахунки, адже у багатьох просто немає доступу або коштів, щоб скористатися інтернетом.

Телефон, фото grozny
Телефон, фото grozny

"Я не зміг передати покази за газ, Нафтогаз не прислав мені роздруківку на оплату за вересень 2023р. Телефон в мене не працює, а Інтернет все дорожчає, тому в майбутньому я все менше зможу користуватися Інтернетом та мобільним зв'язком. Раніше я передавав покази лічильника за газ при оплаті в терміналу ПриватБанку, але в них теперь потрібен мобільний телефон, тому не зміг оплатити вашу послугу за спожитий газ. Так своїми рішеннями ви створюєте перешкоди абонентам для оплати послуг за газ", - написав він.

"Нафтогаз" спробував допомогти клієнту, але він уточнив, що не потребує разового вирішення проблеми. Українець не хоче опинитися у подібній ситуації у майбутньому.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

"Проблему я висловив, тепер потрібно правильне рішення вашого керівництва чи уряду України. Навряд чи я один з таким питанням по Україні буду в майбутньому", - зазначив клієнт.

Звернення до Нафтогазу, скріншот
Звернення до Нафтогазу, скріншот

Звернення до Нафтогазу, скріншот
Звернення до Нафтогазу, скріншот

Нагадаємо, заплатіть зі своєї кишені: в обленерго зробили важливу заяву

Раніше ми писали про те, що українці вже днями сидять без світла: "Ми цапи-відбувайла?"

Як повідомляв Знай.ua, "Нафтогаз" попередив українців: що потрібно встигнути зробити до початку опалювального сезону