Поки українці активно готуються до зими, закуповують генератори та роблять запаси продуктів, їх вирішили трохи розважити. А точніше нагадати, як їм жилося під час масових відключень світла, адже тоді багатьом довелося пристосовуватися до нових реалій життя.

Про те, що у Києві планується виставка, присвячена цій темі, розповіли на сторінці ДПЕК у Facebook. Вона називається "Сміливі нести світло". Мешканці та гості столиці зможуть безкоштовно відвідати виставку з 14-22 жовтня.

Час роботи: з 10:00 до 18:00 (середа – неділя). Локація: Київ, Атріум Національного музею Т. Г. Шевченка.

Інформація про виставку, скріншот
Інформація про виставку, скріншот

Українські фотографи Саша Маслов, Сергій Коровайний, Євген Малолєтка, Поліна Полікарпова, Мстислав Чернов та багато інших завдяки знімкам покажуть, як жили українці під час масових відключень електроенергії, налагоджували побут, продовжували працювати та допомагати один одному.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу
Показати ще

"Фотографії найважчої зими з майже усіх регіонів України також зібрані в однойменну книгу, яка буде представлена на виставці і стане ще одним документом війни, що незабаром побачить весь світ", - додали в публікації.

Крім того, виставку у листопаді планують провести і в інших містах – у Харкові та Львові.

Українці без світла, фото: Unian
Українці без світла, фото: Unian

Нагадаємо, діставайте свічки, заряджайте повербанки: експерт попередив, що сидіти без світла доведеться по 12 годин

Раніше ми писали, що "Нафтогаз" попередив українців: що потрібно встигнути зробити до початку опалювального сезону

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть залишитися без зв'язку: Київстар, Vodafone та Lifecell не готові до тривалих блекаутів