Все у ваших руках: як українці можуть зменшити суми у платіжках за опалення

Опалення, фото: Знай.ua
Опалення, фото: Знай.ua

Найбільше грошей по комуналці тягне опалення, тож українці зі страхом чекають на осінньо-зимовий сезон. Втім, можна перестати віддавати останні гроші та почати економити. Українцям доступні абсолютно легальні та доступні способи зменшити суми у платіжках за опалення. Щоправда, для цього доведеться трохи попрацювати руками. Перше, що потрібно зробити перед початком опалювального сезону – перевірити систему теплопостачання у своєму будинку. Необхідно усунути повітряні пробки, а якщо виявляться місця протікання - залатати їх.

Якщо у вас чорний кіт чи собака – не залишайте їх без нагляду до 31 жовтня: в Україні з'явилася дика секта

Чорний кіт, фото: Знай.ua
Чорний кіт, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Всі ми знаємо, що серед нас у натовпі ходять не зовсім адекватні люди і ми цього можемо навіть не розуміти, адже вони на вигляд нормальні. Як з'ясувалося, одна з активізації таких людей відбувається у жовтні, перед Гелловіном. І ні, це не про містику, йдеться про небезпеку для тварин. Справа в тому, що люди, які вважають себе темними магами і відьмами, роблять жертвопринесення в ніч з 30 на 31 жовтня. Для цього вони використовують чорних тварин, найчастіше - котів. У соцмережах зараз пішов клич, звернений до різних притулків тварин, щоб аж до 31 жовтня 2023 року зупинилася видача тварин чорного кольору, адже пухнастик може просто загинути від рук неадекватних людей.

"Відрізали по самі я*ця": першокурсник в одному з українських ВНЗ захотів поекспериментувати і втратив статевий орган

Студенти. Фото: Youtube
Студенти. Фото: Youtube

Курйозні та трагічні випадки трапляються щодня у всіх куточках нашої планети — в Україні, напевно, теж, але через повномасштабну війну не всі з них отримують "належну" увагу або їх зовсім не висвітлюють. Проте у Полтаві сталося те, чого боїться кожен чоловік. Пов'язано це зі статевим органом, який розташовується між ногами. Як виявилося, студент-першокурсник був позбавлений "огірка" через свою ж помилку. Йому відрізали статевий орган після спроб мастурбації в адміністративному корпусі медуніверситету. Для цього він хотів скористатися ерекційним кільцем, але його не було під рукою, тому він украв металевий еспандер у симуляційному центрі.

Друг Зеленського Борис Джонсон "зрадив" Україну, зізнавшись у любові до РФ: "Тільки дурень не захоплюватиметься"

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

Борис Джонсон – колишній прем'єр-міністр Великобританії, великий друг України та Президента Володимира Зеленського, зокрема. Він одним із перших приїхав до нас із візитом від початку повномасштабної війни (24 лютого 2022 року), щоб підтримати нас та допомогти всім, чим можливо. Зараз він відзначився не дуже приємними для українців словами, заявивши, що він досі є русофілом — експрем'єр-міністр все ще захоплюється культурою, цивілізацією та мовою окупантів. Це триває вже кілька років. Борис Джонсон говорив про свою любов до росіян, ще будучи главою МЗС. Все через його російське коріння.

Світло може пропадати навіть без обстрілів: в обленерго попередили споживачів

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Енергетики попереджають, що відключення світла в Україні можуть бути не лише через атаки Росії, а й внаслідок надмірного навантаження електромережі. В осінньо-зимовий період споживачі починають активніше використовувати електроприлади, зокрема обігрівачі. Це може призводити до аварій та тимчасових відключень світла. Щоб уникнути аварійних ситуацій в електромережі, українцям радять розподіляти навантаження і включати енергоємні прилади по черзі. Також намагатися уникати пікового годинника навантажень. Зазвичай цей час з 7:00 до 10:00 та з 19:00 до 21:00.