Колишній радник голови ВП різко відповів секретареві РНБО Олексію Данилову, який раніше звинуватив його у роботі на Кремль.

Про це Олексій Арестович написав у своєму телеграм-каналі.

"У кожного в державі своя функція. СБУ ловить шпигунів. Поліція захищає наші вулиці. Армія - воює. Арестович має функцію - роз'яснювати ситуацію мільйонам людей. Є функція і у Секретаря РНБО. Пі**іти державною. А ні, він ще носить слайди. Президентові, я кілька разів бачив... Іншої користі від нього за два з половиною роки в Офісі я так і не помітив... І якщо Ви вважаєте, що ваше життя не має сенсу і Ви займаєтеся незрозуміло чим, то, згадайте, що, крім ООН, є ще секретар РНБО України", - пише Олексій Арестович.

Раніше Знай повідомляв, що Арестович підтверджує слова про те , що зараз Ізраїль перебуває на порозі однієї маленької війни, або двох великих, або трьох величезних. Війна з Хамасом точно затягнеться на кілька місяців, а потім країні доведеться вирішувати, що робити з територією, із двомільйонним населенням та яку владу там ставити – такий варіант називають першим.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще