Нова пошта – найбільша мережа відділень пересилок по всій Україні.

Вона має певну довіру у населення, адже кожен хоча б один раз користувався нею задля пересилки своїх речей. Але останнім часом почали діяти шахраї, які інформують клієнтів від імені компанії. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

В мережі поширюється інформація про проведення конкурсів, які компанія проводить з нагоди свого 22-річчя. Однак це все дії шахраїв, повідомляє компанія. Нова пошта не проводить подібних заходів та закликає не переходити за наданим посиланням та не надавати ніякої особистої інформації. Уся інформація про події розміщена виключно на офіційних сайтах, або сторінках Нової пошти.

Як зрозуміти, що посилання не справжнє: уважно подивитися на нього, адже всі посилання на сайт компанії мають назву – novaposhta.ua.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Тож варто запам’ятати, як вберегтися від шахраїв:

  • Не переходити за сторонніми посиланнями у месенджери, особливо, якщо це повідомлення від незнайомої людини;

  • Якщо незнайомець прислав тобі додаток та пропонує встановити його, цього робити не варто – особливо не варто прив’язувати до застосунку банківські карти;

  • Якщо за посиланням, все ж, перейшли, варто оновити всі паролі: від пошти, від банківських додатків, соціальних мереж, щоб уберегти їх від шахраїв.

Нова пошта запустила картки. Фото: Youtube
Нова пошта запустила картки. Фото: Youtube

Сторонні сторінки та додатки можуть містити у собі віруси, які зчитують особисті дані, тож варто бути уважними, щоб не втратити свої кошти.

Нагадаємо, портал Знай, інформував "Це знущання": українець розповів, як "Нова пошта" здирає чималі гроші за посилки для військових

Раніше на порталі Знай повідомлялося, клієнтка "Нової пошти" стверджує, що її посилка просто кудись зникла

Також, наш портал інформував, "Пройти всі кола пекла, бути приниженим": клієнти вражені сервісом "Укрпошти"