Нещодавно мережу облетіло відео з пишним весіллям колишнього прокурора Ростислава Ільницького та співробітниці ДБР Роксолани Москви. Пара святкувала його у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, куди покликало близько 800 гостей, серед яких було багато депутатів та прокурорів.

Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube
Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube

Усіх запрошених розважали на святі відомі українські зірки: Григорій Решетник, Дзідзьо, гурт "Дзвони сонця", Олександр Пономарьов та Ольга Полякова. Також гостей пригощали двохметровим тортом виготовленим на замовлення, який коштував новоспеченому поружжю більше 100 тис гривень.

Загалом молодята витратили на організацію свята близько 1 млн $.

Звичайно кадри з весілля розлютили українців. В той час, як майже кожна родина відправила на фронт своїх близьких, мажори продовжують насолоджуватись життям та влаштовують грандіозні свята.

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Мобілізованим оголосили важливе нововведення Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube
Весілля експрокурора та експрацівниці ДБР. Фото скріншот з Youtube

У пресслужбі "Центру протидії корупції" повідомили, що після скандалу із прокуроським весіллям, ДБР цинічно запустило масову розсилку смс-повідомлень для українців із гаслом: "Боротьба з корпуцією - важлива складова перемоги".

У ЦПК запропонували у відповідь на смс-ки, працівникам ДБР надіслати кадри із весілля мажорів, щоб вони розбиралися, як Ільницький з нареченою у такому юному віці заробили статки на таке весілля.

Багатьох українців обурює той факт, що силовий орган ніяк не відреагував на цю подію та продовжує отримувати свою зарплату.

"Що є ці контори, що їх немає..результат той самий. То нашо тримати собаку який максимум лише гавкає, а вовки і далі своє роблять???"; "Пір серед чуми. Жах"; "В одних війна і похорони рідних, в інших весілля за мільйони корупційних гривень. Пір під час чуми. І якби ж то були рідкісні випадки, але ні, таке зустрічається на кожному кроці." - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Полякова, Пономарьов, Дзідзьо: зірок захейтили через виступ на весіллі прокурора Ільницького

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Москва гуляла на весь Львів": шикарне весілля прокурора Ільницького викликало хвилю обурення в Україні

Також, наш портал інформував, "Мені не подобається": після виступу на весіллі прокурора Ільницького Полякова записала звернення