Щотижнева інфографіка Державної екологічної інспекції України демонструє реальні збитки, пов'язані зі збройною агресією російської федерації.

Збройна агресія завдає найважливішій цінності - нашій планеті - непоправної шкоди. Внаслідок конфлікту, екосистеми та природні ресурси стають жертвами війни.

Інфографіка цього тижня демонструє оновлені збитки, завдані довкіллю в результаті військових дій.

Дізнайтесь більше про реальні втрати екосистем в цьому важливому інфографічному розрахунку.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що з 13 по 19 жовтня 2023 року територіальними та міжрегіональними територіальними органами Державної екологічної інспекції України проведено 112 заходів контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів, складено 214 протоколів про адміністративні правопорушення.

Загальна сума накладених штрафних санкцій складає 52 тис. гривень. До Державного бюджету стягнуто 56 тис. гривень. За порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 2 млн 145 тис. гривень.Загальна сума пред’явлених претензій та позовів складає 355 тис. гривень. Стягнуто збитків у добровільному та примусовому порядку на суму 498 тис. гривень.