Нещодавно "Укрпошта" оголосила тендер на запуск власної системи грошових переказів, яка обійдеться близько 82 млн. гривень, але на цьому великі закупівлі не закінчилися. Поштовий оператор до Нового року запланував замовити цукерок майже на 1 млн гривень.

Про це свідчить інформація в системі публічних закупівель Prozorro. Так, "Укрпошта" планує витратити із держбюджету на новорічні подарунки у вигляді наборів цукерок Рошен 945 тисяч гривень. Тендер оголосили 23 жовтня, а заявки від учасників ще приймають.

Тендер Укрпошти, скріншот
Тендер Укрпошти, скріншот

Товар мають поставити до 31 грудня 2023 року до Києва, тобто саме до святкування Нового року.

Загалом на цю суму замовлять 4500 подарункових наборів, до яких входить цілий асортимент цукерок від Рошена. В одному наборі буде по 1-2 штуки різних солодощів - і з лісовим горіхом, і "Ромашка" з "Червоним маком".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Асортимент подарунка Укрпошти, скріншот
Асортимент подарунка Укрпошти, скріншот

Загалом у наборі вагою 705 грамів має бути по 46 цукерок, при цьому фірмове впакування теж не забули замовити. "Укрпошта" не уточнила, кому саме хочуть подарувати новорічні набори, але вони призначені для дітей працівників пошти, найімовірніше.

Упаковка подарунка Укрпошти, скріншот
Упаковка подарунка Укрпошти, скріншот

Схожий тендер провела Укрнафта. Компанія теж замовила солодощі для дітей своїх працівників, але там сума більша - понад 3,6 млн грн.

Нагадаємо, у Дніпрі ще понад 140 мільйонів "закопають" у реконструкцію Успенської площі: сума досягне майже півмільярда

Раніше ми писали про те, що iPhone 14 Pro за державні гроші: КП Кам'янської міськради придбало телефон за 47 тисяч

Як повідомляв Знай.ua, на амбулаторію в маленькому селі Одеської області хочуть витратити майже 32 млн: одна лікарня вже є, захотіли нову