На Рівненщині вже давно запланували будівництво найбільшого спорткомплексу, на який витратять мільйони бюджетних коштів. При цьому проект і фінансування регулярно доповнюють, але будівництво призупинили через війну.

Департамент з архітектури та будівництва Рівненської ОДА оголосив тендер для замовлення чергового коригування кошторису з будівництва спортивного комплексу. Про це пише "За чесний тендер" у Facebook. Зміни вноситиме рівненська філія "ДІПРОМІСТО" за 340 тисяч.

Тендер на коригування кошторису з будівництва, скріншот
Тендер на коригування кошторису з будівництва, скріншот

На початку 2022 року, вже під час війни, провели останній тендер на будівництво комплексу на 414 мільйонів, а уклали договір із АБ "Янкор". І вже влітку 2023 року внесли коригування, щоб продовжити термін виконання робіт до 26 грудня 2024 року. На той час фінансування становило 17 мільйонів.

Перший тендер на будівництво комплексу відбувся у 2018 році, і з 6 учасників обрали саме "Янкор", якому виплатили 149 млн зі 157 обіцяних.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Макет будівництва комплексу, фото "Четверта влада"
Макет будівництва комплексу, фото "Четверта влада"

У ЗМІ писали, що загальна вартість складе 785,5 мільйонів, але з того часу кошторис встигли перекроїти кілька разів, тому підрядники та замовник не зупиняться на цій сумі, зважаючи на все.

Нагадаємо, понад 138 мільйонів на реконструкцію за 30 км від російського кордону: у Сумській області хочуть відбудувати вокзал

Раніше ми писали про те, що не злипнеться? "Укрпошта" хоче замовити новорічні набори із цукерками майже на 1 млн грн

Як повідомляв Знай.ua, на Харківщині комунальники витратять 5 млн гривень на позашляховики для чиновників: потрібніше дронів для ЗСУ