Міська влада продовжила будівництво під'їзної дороги до аеропорту "Київ", який не працює з першого дня повномасштабного вторгнення. Чиновники збільшили кошторис проєкту втричі — до 2,3 млрд грн.

Про це повідомляє КиївВлада.

Ремонт дороги, фото з вільних джерел
Ремонт дороги, фото з вільних джерел

Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд уклала відповідну угоду з ТОВ КП "Шляхбуд Інвест", зареєстрованого у 2018 році.

КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" було створено Київрадою в 1998 році.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Комунальне підприємство підпорядковане Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Діяльність зазначеного департаменту направляє, координує та контролює особисто голова КМДА Віталій Кличко.

Ремонт дороги, кадр з відео
Ремонт дороги, кадр з відео

Друга черга автодороги починається від проспекту Валерія Лобановського поблизу примикання вулиці Володимира Брожка. Роботи виконавець повинен завершити до травня 2024 року.

Її планували прокласти ще до Євро-2012, витратили бюджетні гроші, але не добудували, і ділянка руйнувалася під дощем і снігом.

Ремонт дороги, фото з вільних джерел
Ремонт дороги, фото з вільних джерел

У 2011 році загальну вартість робіт оцінювали у 224 мільйони гривень, а у 2017-му зріс до 737 мільйонів.

У вересні 2023 року КМДА підвищила загальну вартість проєкту до 2,34 мільярда гривень.

Нагадаємо, не злипнеться? "Укрпошта" хоче замовити новорічні набори із цукерками майже на 1 млн грн

Раніше ми писали про те, що на Харківщині комунальники витратять 5 млн гривень на позашляховики для чиновників: потрібніші за дрони для ЗСУ

Як повідомляв Знай.ua, а на ремонт енергосистеми грошей немає: "Укренерго" витратить майже 40 мільйонів на туристичні послуги