Відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради уклав угоди на проведення ремонту в укриттях з українкою, яка про це не знала. Усю правду з'ясували місцеві журналісти.

Львів'янка Вікторія Савіцька справді оформлена як ФОП, проте є журналістом і нічого не знає про угоди з Херсонською міськрадою. Загалом із нею уклали три договори на загальну суму 7,6 мільйонів. Цікаво те, що підпис та печатка Савіцької у документах стоїть. Одна з угод:

Тендер на ремонт з Савіцькою, скріншот
Тендер на ремонт з Савіцькою, скріншот

Договір із Савіцькою, скріншот
Договір із Савіцькою, скріншот

Журналісти зв'язалися з жінкою, яка підтвердила непричетність до угод та зазначила, що ремонти робить її чоловік, але він також не брав участі у торгах на мільйони гривень. Через кілька годин після дзвінка Вікторії, всі договори офіційно розірвали через "наявність обставин непереборної сили".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я зараз намагаюся зрозуміти, як мій ФОП там опинився і я зараз не можу вам пояснити що це таке було. По моєму ФОПу ніяких рухів", - розповіла вона.

Тендер на ремонт з Савіцькою, скріншот
Тендер на ремонт з Савіцькою, скріншот

Проте Вікторія зізналася, що має підозри, хто може стояти за цією історією, але відмовилася називати імена, а також наголосила, що нічого не підписувала. Крім того, Савіцька зупинила свою діяльність як ФОП.

Нагадаємо, майже 4 млрд в асфальт: в Україні шокують дорожніми тендерами, поки народ збирає по гривні на ЗСУ

Раніше ми писали про те, що ПФУ "зливає" мільйони гривень на ноутбуки під час війни: українці кричать від обурення

Як повідомляв Знай.ua, понад 138 мільйонів на реконструкцію за 30 км від російського кордону: у Сумській області хочуть відбудувати вокзал