У пропагандистських виданнях "дрібним шрифтом" пройшла інформація про те, що так званий "кабінет міністрів росії" ухвалив рішення зняти санкції з підозрюваного у державній зраді народного депутата України та голову вже забороненої партії "Наші" Євгена Мураєва.

Про це вирішили розповісти українцям автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих політиків та бізнесменів.

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

"російський уряд зняв санкції зі зрадника Євгена Мураєва, який перебував під ними через наявність мандата народного депутата Верховної Ради VIII скликання", - повідомляється в публікації.

Евгений Мураев
Евгений Мураев

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також варто розповісти, що Служба безпеки України повідомила про підозру у державній зраді екс-нардепу Євгену Мураєву. Його звинувачують у підривній діяльності проти України.

За даними слідства, Мураєв використав підконтрольний йому телеканал "Наш" для масового поширення кремлівських наративів в інформаційному просторі України. Він цілеспрямовано використав власний медіаресурс для маніпулювання громадською думкою українців на користь росії. Мураєву загрожує до 15 років ув'язнення.

Євген Мураєв був нардепом двох скликань від "Партії регіонів" та забороненого "Опозиційного блоку". До початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну він вів активну політичну діяльність.

На початку березня 2022 року Мураєв виїхав до Росії через окуповану тоді територію Київської області. Також була інформація, що 45-річний Мураєв із сім'єю живе у столиці Австрії Відні, "іноді буває" у столиці Словаччини Братиславі.

Нагадаємо, Юрій Ткач із "Квартал 95" засвітив нову жінку і нагадав українцям про обов'язки: "Короче кажучи...".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова розповіла, на що витратила гонорар за весілля прокурора Ільницького та Москви.

Також, школяр прийшов просити при владі гроші на ЗСУ замість бруківки: його тато загинув за кілька днів.