У ЗСУ є першочергові проблеми, які необхідно терміново виправляти, інакше через півтора року Україна почне воювати "чмобиками". З таким зверненням до Валерія Залужного звернувся український військовослужбовець у соцмережі X.

Воїн ЗСУ заявив, що реальний стан справ в армії плачевний через деяких комбатів та комбригів. За його словами, вони заради власних кар'єрних амбіцій за місяць "стирають батальйон" і при цьому не досягають жодного прогресу на фронті.

Воїни ЗСУ, фото: Facebook
Воїни ЗСУ, фото: Facebook

Захисник зазначив, що поки вище командування робить кроки для посилення армії, їх підлеглі все це нівелюють своїми "жуківськими" методами.

"Але це все до ср*ки, якщо ваші підлеглі з місяця в місяць знищують той самий потенціал, який ви накопичуєте, тих самих молодих офіцерів, які проходять курси по стандартам НАТО, а потім помирають в посадці яка навіть тактично не мала ніякої цінності, бо комбриг та його друзі зверху включили режим "Жуков" заради нових погонів та медальки від вас", - написав військовий.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

На думку воїна, якщо ситуацію не виправити зараз, то через півтора року в Україні не залишиться якісних кадрів, які зможуть протистояти російським загарбникам.

"Поки ви мрієте про літаки з крилатими ракетами ігноруючи/не можучи виправити базові проблеми - цієї крові в України стає все менше. Через 1,5 роки - воювати чмобіками буде вже Україна!", - додав захисник.

Публікація військовослужбовця. Фото: скрін twitter.com/zhovta_plyama
Публікація військовослужбовця. Фото: скрін twitter.com/zhovta_plyama

Раніше портал Знай повідомляв, "Виявляється, що вони дали згоду на мобілізацію": адвокат попередив про хитрий прийом ТЦК.

Також наш портал інформував, окупанти могли "розконсервувати" техніку 30-х років для штурму Авдіївки - іноземці в це не вірять.

Крім того, ми писали, голова ГУР Буданов особисто змусив 19 окупантів здатися в полон: як йому це вдалося.